I want this so bad!

Japp, jag vill ha den tröjan. Helt klart.

Nya favoriter

Heej!
Kom inte på förns nu att jag inte bloggat idag alls(?) Det beror på att jag haft fullt upp hela dagen. Jag & papi for på stan, handlade och han köpte ett par jeans till mig! Apsnygga och som jag velat ha ett bra jävla tag. Men har aldrig köpt dels för att jag aldrig förr passat i jeans och det är så sjukt dyrt. Speciellt med slitningar osv.

Nu sitter jag och väntar på maten & ikväll blir det att spela wii med pappa & Johanna. Myspys dvs. :)
Tack bästa papi. ♥

Just nu;

Efter en tur till sundsvall för att lämna Amanda på handbollscup så sitter jag i soffan, precis ätit middag. Kyckling & pommes & nu ska jag mysa framför tvn med en drickyogurt & banan! :)
(LOW IN FAT) Haha..

Noll Lust..

Helloo! Har nästan precis kommit hem från Mathilda efter att ha kollat på film. Nu sitter jag här, vet inte vad jag ska skriva oxh lite irriterad. Så jag orkar inte blogga alls just nu. Skriver väl nått senare antar jag. Ha en bra Fredag alla söta.
Här har ni anledningen till min irritation. Hoppas allt är borta imorgon när jag vaknar för jag vill att det ska vara fint så jag kan ta ut fettona även kallad kaninerna.

Efter regn kommer det alltid sol

kanske inte direkt, men det kommer alltid en sol.
Va ut och fotade en sväng efter regnet och sprang in igen när det började regna igen.
Provade på två helt olika redigeringar än vad jag brukar göra. Gillar det faktiskt. :)
Vad tycker ni? (:

Idag;

DAGENS LOOK.

Mars 29

Nu drar jag in till stan, skriver senare. Puss!
Tröjan hittade jag liggandes i en garderob som typ aldrig används, men nu kommer den bli använd, helt klart! Rosa, mysig och så jag! ♥

I will tell you..

TRE SANNINGAR OM MIG

1. Jag AVSKYR, HATAR, filmen Titanic. Jag börjar må illa och får rysningar & blir det sämsta humöret som går för mig. Anledning? Sommaren 2012 säger allt, speciellt dom som känner mig irl. Ni fattar väl?

2. Jag är rädd för att bli riktigt kär, att falla i ett evigt vattenfall av hjärtan, för att sen blir sårad. Jag vet att jag inte borde leva med det, men så är det iallafall, ändå.

3. Jag gillar en person mer än vän. Jag är nog inte kär, men det kan gå riktigt fort och jag är rädd. För jag kommer inte gå vidare med detta, aldrig berätta. Inte för någon vem han är.

Så, det var allt. :)
Ja, en sanning till, haha.
Nu blir det bg brother sen sova! Puss godnatt söta läsare! :)

Right Now:

Mega ångest = inte helt okej.

Hejhej! Idag har jag mått URUSELT hela jävla dagen. Igår vid 22 tiden så började benet göra ont när jag gick, men jag tänkte att det går över under natten. Det är bara nå knas som vanligt. Men icke! Nu knakar det och gör ont. Hur kul som helst, verkligen! Det är låret och upp mot höften det gör ont, helknas.
Inte bara det, huvudet har sin egna lilla fest också, kanske 300 pers som dansar omkring därinne med dunkade musik. Så mysigt.

Nu har jag även fått värsta ångesten över min kropp. Bara sådär! Igår levde jag livet med en fet kebabrulle och nu mår jag dåligt över att jag åt den? Nej vill inte må såhär så nu får jag fan skärpa mig. Äta nyttigt & motionera = börja genast. Inte för att jag inte precis rör på mig, men ah. Nu ska jag göra det medvetet, haha.
Nu, till något jag tycker är myyyycket roligare. Nämligen min senaste dröm. Heltokig men ack så JÄVLA UNDERBAR & jag önskar den vore sann, hah.
Jo, jag var nämligen väldigt kär i någon tydligen. Stört förälskad och känslan jag hade i kroppen kände jag såklart igen. Sådär sprudlande underbar. Kännt den förr ju. ;) Iallafall, jag va inne i stan och helt plötsligt så kommer min förälske fram till mig (vi var ensamma inne i stan) och han sa "Kom, vi måste skynda oss innan nån ser oss, jag vill vara vara med dig." Gissa vem, jo. Sötnosen him self, Ulrik Munther.
Vi for hem till mig och han sjöng för mig, vi pussades och sen så börjar han förklara att han vill leva med mig resten av hans liv och att han inte är något utan mig, haha. Såklart så kände ju jag exakt samma sak för honom. Vi kunde höra hur mina systrar stog klistrade mot dörren och lyssnade & små fnissningar & tjut hördes när han sjöng.
Sen när Ulrik skulle säga nått väldigt viktigt till mig så väckte pappa mig! Haha ååh, jag vill veta vad han skulle säga.. Det är det ända jag tänker på hela tiden. Det sista som hände var att han sa " Theresa, jag måste berätta något väldigt viktigt och jag hoppas du tycker om det och vill det.." Sen väcks jag.
Kände mig rätt muff i mitt humör då. Varför kan man inte somna om och återgå till det man drömde om? :(
Hade ju en timme till att sova. :(
Tro det eller ej, men jag skulle hellre träffa Ulrik än Eric Saade. Det är sant! :o
Det är nånting med 94'or.. Hmppf.

Every day has an End

Good or bad? Min dag har fått ett bra slut iallafall. Har precis tvättat av mig ansiktsmasken som jag hade medans jag kollade på big brother. Gud vad lugnt det va utan Hanna R! På ett dåligt sätt.
Snart ska jag gå ner och lägga mig, kan inte sluta tänka på en viss person, som jag inte borde tänka på såhär mycket. Så tokigt det kan bli! :( Måste iallafall få bort dom känslorna, dom får inte finnas. Punkt slut!
Jaja, synd om mig, buhu. Godnatt på er, puuss!

ULRIKMUNTHER

Lyssnar sönder denna just nu. Jag kommer verkligen avsky denna låt sen, haha. Eller kanske inte? :)

Tjugosjunde Mars Tjugohundratolv

Haha idag blev det att gå hem från stan, riktigt skönt faktiskt. Bortsett från att det började regna lite, men det va varmt ändå! :)
Har precis äte kebabrulle, sjukt gott! Duktigt Theresa, Duktiiigt. Men jag lever livet, sådetså. ;)
Men ja, det va mycket härligt väder idag så jag gick ut och fotade nu på eftermiddan.


STORA bebisar

Längesen jag visade bilder på kaninbebisarna nu? Så här kommer det lite bilder på sötnosarna. ♥

Happy B-day Bro!

Godmorgon! Idag är det tisdag och jag är glad, haha. Typ. Iallafall så ska jag ta 10 bussen in till stan, fast jag skulle kunna gå.. Men så fint är det inte ute, så nej tack. Idag hoppas jag att jag  får nått meddelande om mobilen, typ att den har blivit lämnad till posten. Aja. :) Skriver mer senare, puss!

Idag fyller världens bästa kille 18år!
Sebbe såklart! Bästastebästavän, grattis. :D♥♥

Fatass.

Haha, fråga mig inte ens om rubriken, den bara finns där, key? :)
Har precis limmat fast lösnaglar som jag köpte på h&m. Jag gillar det för fingrarna ser längre ut, hehe. Men det tar ett tag att vänja mig.
Ska snart gå och sätta mig i soffan igen under en gosig filt, äta godis och kolla på tv. Vänta på att bb börjar och efter det så blir det sängläge för mig del. Är sjukigt trött.
Imorgon kommer det en bild på mitt hår, nya färgen oså! :)
Dessa vill jag ha, så jävla snyggt! Speciellt dom rosa, lila och blå turkosa! Ohh.

Goes to town, soon.

Hey på er! Ska snart gå in till stan på H&M och kanske in på arbetsförmedlingen och hälsa på mamma en sväng. Idag bär det av hemåt igen, det ska bli ganska skönt men jag har haft en mysig helg, helt klart!
Tror faktiskt att jag ska börja vara här varannan pappabarnhelg. Beror helt på hur less jag är på syskonen. ;)
weheartit

haha åh.

Vafan händer just nu? Varför känner jag såhär föör. Det är helt fucked up. Jag borde inte, jag vill inte och jag kan inte känna just det jag känner. Känslorna bara ligger och trycker som ett skavsår. Men ingen ska någonsin få veta..
Uschuschusch, man borde kunna få styra och bestämma över sina känslor. Shit vad lätt allt skulle vara då! Man blir dumpad och bara stänger av känslorna så man aldrig behöver vara ledsen. Man får bestämma helt själv. Jag däremot skulle aldrig vilja gå igenom massa äckligt, vidrigt, sinnesjukt, psykisktsörda, jobbiga känslokrafset jag gått igenom. Men det är liksom typ över. Nu kan jag inte sluta tänka på "denna person". VARFÖÖÖÖR?!?!
Yepp, its hard to be me. :)

Hello there Mr. Perfect.

Mhm, I like waht I see. ♥

Babe, youre my sunshine.

Heeeiii & godmorgon eller nått. Igår blåste det jätte mycket så det var svårt att somna men tillslut så gick det iallafall.
Hårresutatet blev bra, inte som jag hade tänkt mig, min färg var nog redan så pass lik den jag köpte så resultatet blev som sagt inte vad jag tänkt mig. Men det blev bra ändå! Nästa gång går jag till hårfrissa och får till just det grå (askiga) som jag vill ha. Om typ en månad eller så. :) Har ju faktiskt ett presentkort hos nån i stan. Haha.
Jaja, snart ska jag & mami fara på ica maxi, sen fara ut till Anders stuga och äta vofflor. Det är ju faktiskt voffeldagen idag! ;)
Ha en bra voffeldag alla söta läsare! ♥

Snyggast i stan?

Just nu ser jag ut såhär. Aldrig kännt mig så snygg. Detta + jordgubbar & glass till efterrätt. Blir inte bättre än så!

Hej från härifrån!

Nu sitter jag hemma hos mamsen efter en av dom jobbigaste promenaderna i hela mitt liv. Usch, blev äckligt tok trött efter bussresan och sen gå i massa blåst? Nej fy.
Har precis fått i mig en god macka och lite cola. Senare blir det väl att gå ner till stan och köpa hårfärg. Får hoppas att det finns, annars blir jag galen. :)
Menmen, jag fick värsta träningsmorgonen ju. Visst är det så att man tar promenaden på morgon innan fruskost? :) Iallafall, jag ska inte klaga!

Gilla på facebook? :)

Min fina vän Sofia har tydligen gjort en grupp på facebook. Snacka om chock.
Slänger in en länk.

Varför?

Jag har aldrig förstått mig på kärlek. Har alltid vetat att det är svårt och så himla lätt på samma gång. Den kan vara trist och kul. Spännande och irriterande. Ledsam och lycklig. Antingen eller. Kärleken kan hålla tills livet rinner ur händerna på en och den kan ryckas från en snabbt som ett blixtnedslag.
Saknad är ungefär samma sak. Fast något man inte vill känna. Ett krossat hjärta och ett nedbrutet liv. Life goes on? Right? Varför kan inte bara mitt liv gå vidare, utan att du finns i mitt huvud? Varför kan inte jag få vara en glad och livsfull tjej? Varför ska just jag behöva vara nedbrutet pågrund av nått så vackert som kärlek?
Jag förtjänar det inte. Du förtjänar inte det jag känner för dig.
Varje gång jag byggt upp min skyddande mur, med galler av stål och spirande glödande eld, så rivs den ner då jag ser dig, hör & ser ditt namn. Jag förtjänar det verkligen inte.
Vad gjorde jag för fel, Amor? Vad gjorde jag för att få känna såhär?
Funderingarna kan fortsätta hur länge som helst. Hur mycket jag än inte vill, hur mycket jag än försöker få bort dig så kommer du tillbaka. I mina tankar, i mina drömmar. Där du gör mig hel & lycklig. Precis som förr.
Sen vaknar jag upp och lever min egna mardröm. Vad ska jag göra åt detta? Vad ska jag kunna göra för att må bättre? Kunna gå vidare och inte låta alla mina känslor för dig styra mitt liv.
Det har snart gått ett år och jag har alltid mått dåligt. I snart ett år har jag levt min värsta mardröm. Visserligen har jag haft underbara människor som ställt upp för mig och alltid fått mig le. Men det hjälper bara för just det tillfället.
Jag har gjort mig av med dig på alla sätt som går. Fast jag nästan hatar dig så.. Så älskar jag dig. Innerligt skadligt dödligt mycket. Jag hatar och älskar på samma gång. Vissa dagar mer än andra. Men mest tror jag att jag saknar. Saknar dig, saknar minnena, saknar framtiden. Saknar allt. Saknar tillochmed alla onödiga tjafs och bråk. Alla stunder då allt var helt perfekt.
Jag tänker inte tillåta dig att styra mitt liv mer. Jag måste gå vidare, lämna dig bakom mig så långt det bara går och blicka framåt. Då jag kommer må bättre än någonsin. Kanske tillochmed bli kär på nytt, lika kär som jag är i dig. Jag vill att du ska vara lycklig, det är allt. Är du det så fine. Kan jag inte tillåta dig att leva ditt liv och vara lycklig så har jag aldrig förtjänat det vi hade och allt vi delat. Jag vill förtjäna det, jag vill vara värd det. För ärligt talat, alla stunder var bra. Det bästa i mitt liv.
Vi var oskiljaktiga. Det fanns ingen jag älskade mer än dig. Det har aldrig funnits någon jag älskat mer. Men du var bara min första riktiga kärlek. Det kommer mer och livet har så mycket mer att bjuda på.
Troligen så kommer jag krossa någons eller fleras hjärtan och detta lär inte vara första och sista gången jag får mitt krossat.
Ändå finns det något i mig som aldrig vill bli kär igen. Det slutar illa. Men jag vet att jag måste ge kärleken många chanser innan det blir helt rätt. Kanske, bara kanske blir det ett oss igen i framtiden, flera år fram? Kanske blir det när vi är 80 och skrynkliga. Vem vet?
Det var den värsta dagen i mitt liv, jag älskar dig, saknar dig men vill att du ska vara lycklig.
If you love someone, set him free. If he comes back, hes yours. If not, its never was meant to be.


Förlåt för värsta depp inlägget, but I needed it. Här har ni sanningen, skriver direkt från hjärtat blandat med rinnande tårar.

Min Andra Blogg? :)

Jepp ni läste rätt! Delar nu en blogg med min kära syster S. En blogg om massa hotties, sånt vi tycker är snygga kläder, musik & söta djur! :D Så nu kommer det inte vara lika mycket "åh så snygg blablabla" här, om ni inte vill det? ;) För då får ni säga till! :D
http://tayoned.blogg.se/

En awesome dag!

Haha hellååh. Idag har det varit en helt awsome dag! Träffat nåra boys som jag aldrig mer kommer träffa, höll nästan på att fälla en tjej som gick bakom mig i en lerig backe och bara haft det allmänt kul med Mathilda & Noomi.

Har även insett att dom flesta i denna lilla stad/by jag lever mitt roliga liv i, dom är bra på att använda ord som "patetisk" & "omogen". Dom ger dessa ord en helt ny mening. Åh nej, jag använder faktiskt inte dom orden speciellt mycket. Ibland undrar jag om jag verkligen är uppvuxen här? För jag pratar inte som dom andra och skriver inte som dom heller. Så ah, ni kanske förstår vart jag vill komma. Haha eller ah, knappt jag själv vet. Jag bara skrev det! :)

Sen ikväll blir det mys med godis & dricka till mitt efterlängtade älsklingsprogram. Vampire Diaries. ♥
Nej, underbar dag och känner på mig att helgen kommer vara minst lika bra! Trots att det blir en tidig morgon imårn för ska hinna med bussen kl.9. Menmen, sista dagen som riktigt blond. Ehe.

Finally. ♥

I want this to be a happy time.

Känner att jag inte bloggat nå bra alls idag. Det beror på att jag mått apa idag, sov kanske en timme på förmiddan och uuuusch. Brukar inte kunna sova på på dagen, men när jag är sjuk eller mår dåligt då skulle jag kunna sova bort dagen. Men om jag mår som jag gjorde idag så vaknar mana tt man mår dåligt men kan knappt öppna ögonen. Blööh.

Nej, imorgon blir det ett skönt möte med kurren iallafall. Faktiskt så längtar jag, men har fått lite panik över att jag inte vet alla svaren på uppgifterna jag fick. Vet vad som kommer hålla mig vaken ikväll.

Såhär ska jag typ ha.

På Lördag ska jag troligen ta bussen till mamsen och köpa askblond hårfärg. Tänkte att hon ska få hjälpa mig med håret, för första gången sedan i 5 eller om det var 6'an. Aja, palla göra slingor själv. Jobbigt ju. :)
Alltså, jag vill ha bruna ögon, superdupermega mycket.

BESTÄLLT.

Är överlycklig! Har nästan precis beställt min nya förmodligen stora kärlek. En liten snygging som heter Sony Experia U. Uuuuuusch vad jag längtar tills den kommer!! :D
Självklart så blev det en med rosa underdel, hihi. Senare kommer jag att beställa alla underdelar så jag kan byta och inte tröttnar! :D AH LYCKA! Kom hem nuu♥

Shoes, shoes.. Oh.

Lovelovelove. wanna have. :(
bara jag som ville vara otroligt rik och kunna köpa snygga skor, eller ja snyggish saker såfort ögat får syn på't?
Bilderna kommer från weheartit.com

Shoppiloppii

Hejsan. Sitter just nu och är väldigt nöjd över mig själv, har lagat (iallafall tillfälligt) min superfina väska som jag fick av mamsen när hon kom hem från Turkiet i höstas. Efter några dagar så hade ena handtaget farit lös och jag visste inte hur jag skulle fixa det.
Nu var det ju meningen att jag skulle vara duktig och sy fast den men istället blev det två säkerhetsnålar som får hålla ihop tills jag orkar sy & har en synål.
Har vänt upp & ner på huset känns det som bara för att hitta en synål, haha.

Så nu har jag packat ner massa saker i väskan också så orkar inte skriva eller ta bild. Men jag funderar på att göra ett videoblogg inlägg om det senare. Bara för att se hur det blir. :)
Vad tycker ni om det? :)

Jo, har ni lagt märke till att jag har större bilder nu? :) Det är för att bloggdesignen är större än förra!

Inspiration - Drawings

weheartit.com

H o m e .

Nu eller ja, jag har väl varit hemma ett tag men anyways är jag hemma efter en awesome dag spenderat med en av dom bästa. Först blev det skolan & sen stan med Mathilda. Efter det så for vi hem till henne och kollade på film. Haha, det fck bli Herkules - Disney klassikern ni vet? Aldrig sett den förr. ;)
Sen så bar det av till ica på hennes racercykel, hahaha! Något av det roligaste men smärtfulla jag varit med om! Är faktiskt blå på innersidan av låren. Haha. :(
Sen medans hon färgade sitt hår så kollade jag på en annan film, typ Tuck Everlasting. Den va apbra! Ett plus va ju att Jesse Tuck va snygg. Haha!

Köpte dessa två snygga nagellack idag. Ska testa den brun/beiga(hur det nu stavas, till höger.)

Byebye!

Goodmorning everybody!
Har precis fixat klart mig så nu drar jag & Savanna till bussen!
Tog lite snabba duckface bilder, haha.
Ehe. Ha en bra dag så skrver jag sen, puuuuss.

Trött tjej!

Gud vad jag är less på dessa datorer nu! Efter att nästan ha spenderat hela dagen framför datorn enbart för blogg syfte. Men det blev ju ändå ett ganska bra resultat, jag gillar själva designen trots att headern inte blev preciiis som jag ville. Menmen! :)
Nu sitter jag & äter kladdkaka. Igen. Jag kommer bli tjock på kladdkaka, haha. :(
Nej men leva livet fullt ut, right? Njut lite förfan! :D
Säger väl godnatt, kram & puss! :*

Äntligen ändrat!

Kan säga redan nu att header kommer att ändras inom ett tag. Är inte riktigt nöjd, men den får duga tills dess.
Såå till den stora frågan. Vad tycker ni? :)

Fuck mondays.

Blööh vad jag hatar måndagar så det finns inte! Hatet räcker till alla världens invånare. Så mycket hatar jag måndagar. Sådetså. Jag ska iallafall sova nu, ska ju upp rätt tidigt. Får se hur det går. Kommer väl troligen inte hinna blogga innan, för jag brukar ta riktigt lång tid på mig på morgon. Hehe. :)
Är faktiskt riktigt riktigt besviken över att Kija åkte ut istället för Hanna J. Det ända som jag störde mig på Kija var hennes utomjordiska danssteg. Men Hanna J? Hon är sååå seeeeeg när hon pratar och jag stör mig mest på henne, av alla i huset! & Sipan, men han gör iallafall så det händer lite i huset. Aja, Marcelo fick vara kvar och det är huvudsaken! ;)
Despicable Me - Dumma Mej ♥
Godnatt & sovgott alla fina läsare!

Vila i frid Molly.

Sov gott och lev föralltid, matgrisen. Kommer sakna dina otroligt nervspringande irriterande ljud. ♥
Bilder från sommaren -11.

KLADDKAKABAKA.

Savanna fick agera fotograf, ehehe. Kan tillägga att det blev en av dom godaste jag någonsin gjort och om jag varit ensam så hade jag äte hela helt själv! ;)
Först smälter man margarin. 100g.
Knäcker 2 ägg, utan äggskal. Hihi.
Hä i 3dl socker och rör om!
1 matsked vaniljsocker, 3 eller två matskedar kako, alternativt oboy. Blir mer socker smak då. (1-4 matskedar.) man får ju prova sig fram? :)
Rör om och spill i det smälta margarinet.
In i ugnen på 200 grader i 15min och när du plockar ur den så kanske den ser ut såhär? :D Låt svalna då för annars är det inte en kaka, då är det en väldigt varm chokladsmet i en form bara. :)
Tro om jag ska baka en till innan Big Brother börjar? :) Söndasmys ju!

Hockey, nääh.

Snart ska jag och Savanna baka kladdkaka. Hehe. Men just nu sitter pappa, Johanna, André, Lova och Dennis i soffan vid tv'n. Ibland hör man "JAAAAAAAA!!!!!!!!", "FAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!!!!!!" & dylikt.
Vi har kommit fram till vad det betyder. Ja= Modo gjorde mål. Fan = Någon dåligt hände. Hm..
Nej, jag är absolut inte intresserad av hockey, usch så tråkigt.  Är faktiskt inte intresserad av någon sport alls. Det är kul att kolla på hoppning och dessyr men inget annat.

Vi är sjukligt snygga så klaga inte! :*

Have you seen this?

I will tell you..

♥ Sanning 1. Jag är knappt 1,60 lång. ;)

♥ Sanning 2. Det ända som är bra med One Direction är snyggingen Zayn Malik, nothing else matters.
♥  Sanning 3. Jag älskar bruna ögon och vill själv ha det.
♥ Sanning 4. Min allra bästa vän är en kille & jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom. 
♥ Sanning 5. När jag var yngre ville jag alltid ha en egen kaninuppfödning. Nu har jag det, fast det varit tjuvparning alla gångerna & den sista kullen hoppas jag verkligen blir den sista också.
Jag har inte en jävla aning om vem den andra är, men ful och förstör bilden. Så han blev finare i det jag kludda dit lite snabbt. :)

Snyggast i glasögon!

Sveriges snyggaste grabb är även snyggaste grabben i glasögon!
Rösten när han pratar och dialekten. Det är skånska och jag tycker det låter fint? Ovanligt ovanligt, OVANLIGT. Men ack så himelskt. ♥

Besök på Antarktis(?)

Ja, det kändes som att jag va ute på Antarkitis. Usch vad det blåste och kallt vare med mina converse och fetjacka.
ah, det blåste lite och jag höll på att dö av köld trots att det var +8!
Norrland är mitt Antarktis! Dvs. att jag vill flytta.

It was a good day, a good day.

Nu är jag ensam, eller ja typ. Pappa, Johanna och Lova är här på middag. Plommonspäckad Karré (hur det nu stavas?), potatis och broccoliiiiiii.
Iallafall så hade jag och Andreas kul. Spelade wii (jag vann, mohaha), vi gick på promenad & satt nere och pratade i några timmar. En awesome dag!

fotade massa, så efter maten kommer det bilder sen jag var ute på Antarkitis!

Frukost, mums.

Blev ledsen när jag insåg hur lite multi det fanns kvar. Haha! Nu har jag ätit upp och ska gå och fixa mig.
Mellan fil och helt vanliga tråkiga cornflakes.
Ha en bra dag hörrni! :*

When I think about you, Im going crazy

Godmorgon alla fina läsare! :) Har prekcia vaknat och är hur pigg som helst. Jag älskar verkligen sov vanorna när det är ljust ute på morgonen. Kanske inte alltid då, men för det mesta. Det är inte jobbigt att gå upp till skolan. ;)

Ska snart gå upp och fika, fil och flingor & multivitamindryck! Sen ska jag bara plocka undan och fixa mig lite smått innan Andreas kommer. Jag har bestämt mig för en skön, outfit idag. Mjukisbyxor.♥
Så det kanske inte blir världens bästa uppdatering under dagen, men ikväll blir det nog. Ska ävenn försöka leta rätt på någon söt bloggdesign! :) För nu ska bloggen bli.. Så som jag alltid velat! :)
weheartit
Skulle lätt kunna äta sånna fina flingor till frukost. Tänk att vara det första man äter på en ny dag. :D

Rainbow Hair

Skapat en ny kategori! :) Inspiration.





Skulle lätt kunna ha såhär i mitt hår. Dock med hårförlägning! Men sjukt häftigt.
Vad tycker ni om färg i håret? :)
weheartit

Nördprinsen

Har precis kollat på nyaste Disney Original movien Nördprinsen. Den va lite gullig. :)
Nu ska jag koncentrera mig på en av uppgifterna jag fick idag. Som jag totalt hade glömt bort. För & nackdelar med att gå tillbaka & låta det vara som det är. Kan ju säga att det är rätt enkelt. Det finns inga fördelar med att gå tillbaka, inga alls faktiskt. Jag är glad över att jag vet det och är så säker på det. Så nu ska jag skriva ner allt jag tänker och ja. :)
Sen efter Big brother ska jag städa.. *suck* För imårn kommer Andreas och umgås med mig. Woho! :)

200'e inlägget ;)

Det här är det tvåhundronde (200) inlägget :D
Men kolla vad jag fick med posten idag? :o

Men jag bara undrar.. Sen när ihelvete ska jag ta studenten iår? Jag vet för att det är för att jag är född 93' men ändå? Det var ju inte precis nyss jag bestämde mig för att gå ut skolhelvetet med 94'orna? :s Det va redan i 3'an på lågstadiet! o:
Jaja, inte första gången jag får sånhär post, ehe.

The Daily Outfit

Pratat ut..

Hejsan! Igår skrev jag ju om att jag skulle träffa en kurator och rektorn? Det blev så att det bara var jag och kuratorn. Det kändes väldigt bra att få prata med honom, han kunde skratta med mig men ändå vara seriös. Det var första mötet och vi har bestämt att vi ska träffas nästa fredag också och troligen en eller två gånger till efter det, för att kunna göra en utvärdering. :)

Det kändes väldigt bra att prata ut om just detta som är det stora "problemet". Prata om att byta mentor och jag har fått i uppgift att tänka på några saker.

• Har jag fortfarande kvar känslor för * & hur starka är dom?
Har jag kvar några känslor för *?
• OM jag har det, måste erkänna det och sluta intala mig annat.
• Hade jag och * något tillsammans som jag saknar?
• Vill jag ha tillbaka något av det?
• Är det bara detta eller är det något mer i bakgrunden som gjort att det kanske blivit värre?
• Fördelar & nackdelar om det skulle bli ett "vi" igen & för&nackdelar med att ha det som det är. - Här vet jag allt & ska skriva en lista. Om jag säger såhär, finns inga fördelar med att gå tillbaka.


Allt det ska jag tänka på tills nästa fredag & ni ska veta att det inte är så lätt som det verkar. För ärligt talat, jag vet verkligen inget av dom. Seriöst.
Men vi kom fram till en sak iallafall.. Att jag inte är psykiskt/känslomässigt tillgänglig. Fun to know.
Humör just nu: Fml.









weheartit

Kvällstrollet!

Haha jag ser ut som ett litet troll :D Nu ska jag se big brother och äta fil & flingor. Mums!
Imorgo är det fredag, sköönt! Åh då ska jag prata med kurator & rektorn, spännande? :) Nä, inte direkt. Skriver mer om det imorgon, puuusss alla fina läsare!:*

den ohundiga hunden

Det verkar vara nån typ av trend bland bloggare att ha en chihuahua. Har alltid tyckt att dom ser ut som små råttor. Men nu helt plötsligt har jag börjat tycka att dom är fulsöta, så stora ögon och stora öron, men så små. Som mig, fett gulligt. Haha så jag vill ha en såndär fulsöt liten sak springandes i mitt liv.
Har gått från att vilja ha den extremt vackra Sibiran Huskeyn till en pluttig liten chihuahua. Vilken vändning va? :) Men mitt liv har tagit många nya vändningar så varför inte ännu en? ;)
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH, jag dööööööör vad sööööööööta! Jag vet inte vilken jag helst skulle vilja ha, men gud vad fint med en svart, så sjukt sött! Jag sitter här och hjärtat klappar hårdare. Ohmygad♥

Helheten jag känner, just nu.

Livet känns helt perfekt, haha. Typ. Jag har iallafall några av världens finaste vänner, som jag vet verkligen bryr sig om mig och alltid ställer upp. Lycka!♥
Snart bär det av till älskade ponny och iallafall ge honom grimman med Mathilda. Sen ska vi prata lite där osv. Får se hur det går! Måste ju förklara varför jag inte varit där, hela sanningen ska ut nu! En snabbvistelse dvs.
UPDATE: Stallet får vänta tills imårn, då vi har mer tid och inte behöver stressa, någon av oss :)

Tummen ner för ångest!

Hellååh, mår sådär just nu. Innan jag gick och la mig så mådde jag verkligen uruselt och när jag vaknade så mådde jag ett snäpp värre. Fast nu mår jag mest lite dåligt för att jag åt sjukt mycket, för mycket.. Att jag aldrig lär mig?! ;)
Har även fått extrem ångest. Har inte träffat älskade ponny på typ tre månader.. Och jag vet vad ägarna tycker om att komma och gå. Jag skäms verkligen och det finns ingen bra förklaring till varför jag sluta komma dit heller. Det är helt enkelt inte lika kul själv men det är ändå ingen bra anledning till att bara försvinna. Världens ångest har jag iallafall och grimman jag köpte till ponny i julklapp lämnade jag aldrig heller? Vad fan tänker jag med?!?!
Aja, det är som det är.. Får ta och gå dit nån dag och prata med dom, förklara. Jag kommer inte börja gå dit igen, kanske bara för att få ta hand om lillälskling. För så som jag älskar honom älskar jag ingen annan just nu. Jag har alltid älskat honom & kommer alltid att göra. Världens bästa ponny ♥



haha fråga mig inte vad jag har på hakan, för jag vettefan vad det är förnått!






Alla bilder är från sommaren/hösten/vinter 2011.
Önskar att jag hade bilder från 08-09 på mig och han, men det har jag inte såå.. Iallafall, jag vet vem min äkta kärlek är och alltid kommer att vara. Lambert ♥

Sängen ropar mitt namn..

och jag funderar på att gå till den och gosa under täcket! Dock måste jag bädda om, vet inte alls hur jag sove inatt, men jag vet ju vem som var med i drömmen och usch.
Har druckit 2 liter multivitamin dryck bara ikväll. Gott men fufan vad pissnödig man blir av det! Iallafall jag :o
Jag mår sjukt illa så sängen är nog det jag behöver. Sova och må bra när jag vaknar igen, det är vad jag planerar! :)
Jo, jag funderar på att göra ett videoinlägg, ska jag eller inte? :)

Apväder!

Hej! Uuuusch vad dåligt väder det är idag, det blåser sjukt jävla mycket! Så mycket att när jag skulle gå hem från bussen så for jag ner i diket och det var inte snö just där heller, utan det var vatten och gissa vad? Jag klev upp dyngsur om fötterna! Början av promenaden var det också. Sista gången jag går ut när det blåser såhär mycket! :o
Åh nu vet jag varför jag aldrig använt halssmycken förut. För när smycket blir kallt bränns det på huden. Sådär.. Kallt? Det gjorde iallafall ont :)


The daily me.

Blev ändrade planer!

Fick inte ha hela dagen för mig själv och massa blogg-göra. Det blev till att göra något ännu bättre! Nämligen gå ut i det blåsiga vädret och ta bussen in till stan med Mathilda! Vi hade ju inte träffats på mer än en vecka! :o Jag gick och hämtade ut ett paket från Yves Rocher åt mamma (fast det var beställt i mitt namn) och fick detta fina!
Iallafall, det blev att fara hem till henne sen och mysa framför en film. Det blev Thor, han inte se klart den, men den verkade vara bra och faktiskt lite kul också :)
Nu ska jag ta tag i det där jävla görat! ;) Wish me luck!

Give me your heart

Godmorgon alla söta! :) Innan jag somnade igår så fick jag veta att det var studiedag idag, riktigt skönt med en mjukstart efter ett lov.
Så hela dagen har jag fri och tänker sätta mig ner med massa blogg-göra som jag annars bara kommer att skjuta upp ännu mer.
we♥it

Helvete!

Fan vad det blåser ute! :o Känns som att taket ska flyga bort när som helst typ. Tur för mig att min rum är nere och jag inte behöver störas av det.

Fyyyyyfaaaaan för att Hanna Widerstetd lämnade big brother. Hon som gjorde allt. Hon var absolut inte min favorit, det var snarare så att mina öron blödde varje gång hon öppna käften men hon som sagt gjorde allt, skapade iprincip all drama i huset. Nej blööh för det.
Men sen kom ju Rodney in och självklart borde han få stanna! Hur kul vore inte det? :D Snacka om att röra om i grytan!


Nu ska jag gå ner och lyssna på en av sveriges(världens) sötaste, Ulrik Munther
& hoppas på att det slutar blåsa snart.. HATAR NÄR DET BÅSER.
Godnatt puuuss!

You and I, we’re soldiers

We’re soldiers, we’re soldiers, armies of one on the battlefield. We’re soldiers and soldiers bleed. Before it’s all over, you’ll never be unforgivable. You and I, we’re soldiers.



Helloj! Dom här senaste dagarna har jag verkligen varit dålig på att blogga, kan vara för att jag inte har något bloggsug just nu. Why? I don't know. Men jag tänker iallafall fixa bloggens design, vårig och färgglad! :) Så vi får väl se hur det kommer se ut sen!

Nu är det tajm for some food. Har bara äte nudlar idag, vilket bara är mättande i typ en timme?
Det blir nog bra för mitt huvud också, vilket håller på att sprängas! Något som är väldigt en typisk Söndag för mig. Suuck.

shit happens sometimes


Stauun

Uhh, mår inget vidare idag. Vet inte vad det är, men aja! Tidigare var vi in till stan och kollade runt lite, köpte en kofta och en mascara. Lite nödvändiga saker.
Laddade även upp med chips och dipp inför ikväll! Det är ju final i melodifestivalen och såklart måste jag se! Dessutom kommer Eric Saade att vara där så då blir det ett ännu större måste! ;) Haha ja.. är han snyggast i sverige så är han!
& idag ska vi.. *DAADAADAAAAADAAAAMM, trumvirrvel*  grilla och jag ska fan dricka cider. Ehe. Iallafall, så sjukt gott med grillat kött. Det bästa som finns typ! :D


Fotoshoot

Hej på er! Idag på förmiddagen så agerade jag fotograf för Maria när hon red och hennes vänner tolkade :) Här är några av mina favoriter från dagen!
Det blev en utevistelse med mycket skratt och tjejor som ramlade av pulka och skidor!
Helt klart kul! Dock trivs jag bäst bakom kameran och skulle nog inte tänka tanken att befinna mig bakom hästen i fart ;)

finns inget bättre än detta

tror jag iallafall? :)
gottisch♥

vad mycket lite makeup kan göra..

Seriöst, såg HEMSK ut när jag klev up, pappa reagerade också, blek och jävlig!
mina tofflor, love'em!♥
Jag vet inte vad det är mellan mig, tofflor och tjockissockar! Men nånting är det!

grattis lillasyster!

Idag mår jag inte alls bra och det suger kossa. Har sovit dåligt och ussssch!
Igår hade jag kul iallafall och det blev skratt som vanligt! Synd att jag inte räknade hur många gånger jag fick kramp av allt visspande.. o: Haha "hur orkade dom leva förr i tiden?!" var min kommentar för kvällen.
Nu måste jag fixa mig trots att jag mår skit. Får snart främmande av farmor. Ska försöka hålla skenet uppe.
Åh GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLASYSTER AMANDA! :)♥

Leggins - Cubus
Tröja - Gina Tricot
Tofflor - Kapphal
Fjäderörhängen - Glitter. samt löshåret
hårband, hårspännen, örhängen, nagellack och solpuder - H&M
halsband - Lindex

brottning och bakmys

Haft en underbar dag i birsta och pank är man! Men det är ju alltid värt det, haha ;)
Snart ska vi bege oss till Andrés brottning sen tar jag mig och mitt goda humör till Maria för massa bakmys! :D
Bilder på vad som köpts kommer sen :)

ähää, skriver imorgon!

mot birsta vi drar

Godmorgon världen! Är på topphumör idag, vilket är ganska ovanligt egentligen. Kan bero på att det blev en mysig morgon med fika och alla satt vid köksbordet samtidigt! :)
Nu har jag sminkat mig och fixat mitt hår. Dock så har jag en bad hair day.. Men man får göra det bästa av situationen! :) Ett perfekt tillfälle för att ha på sig det söta blommiga diademet med en stor söt rosett på, ehe.
Snart ska vi fara till birsta, kommer väl köpa mest smycken tror jag. Köpa kläder när jag verkligen har rensat bland kläderna jag har, allt ligger bara hullerombuller. Dessutom så har jag knappt nå smycken jag vill använda :(
Sen blir det Maria också, får se när jag kommer hem (: Puss hörs sen!
'

sötnouus

Igår så tävlade jag om matchbiljetter till Modo & Linköping. Är inte precis hockeyinsatt och bryr mig inte ett skit om det, men jag vann biljetterna. Haha! Så Pappa, André och Amanda fick åka medans jag och Savanna stannade hemma. har inte gjort ett skit idag, lite skönt det också ibland!
Lille "Ior",

ponybomb

Medans vi gick våran lilla promenad så stannade jag såklart och fotade ridskolehästarna.
För er som inte visste det så är hästar ett av mina största intressen, men jag njuter mer av att fånga dom på bild än att hålla på med dom. Eller ja, det beror på vilken häst det är. En söt liten ponny som mitt hjärta slår för så kan jag gosa hela dagen med den.
Vilka inlägg det blev idag, något ni kanske inte visste är att bloggen egentligen är en fotoblogg? ;) Men det blir mer och mer foto nu när våren börjar komma och man faktiskt kan gå ut utan att bli till en isskulptur!

Hästfeber

Haha nej inte direkt, men har inga filmer att se och var sjukt sugen på en mysig filmkväll/natt ensam eller med Savanna, beror på när hon går och lägger sig. Så jag köpte en eller egentligen två filmer. Laddat upp med ostbågar och dipp! Muums.
En skön måndag på ett efterlängtat lov!

from yesterday

Nu kommer bilder från igår, blev inte många men några.
koftan fick jag också av mami! Den är gosig!

fick av kusin & hennes pojkvän :) Luktar super gott!

och av mami, fick även pengar & ett presentkoty på H&M av Anders! :)
Fick pengar och (haha) en marabou chokladkaka av papi (han betlar mitt svarta löshår också.)
Av resten av mammas släkt fick jag pengar så på Onsdag blir det Birsta! ;)



detta köpte jag på loppisen. Älskar armbandet ♥

du är varmt välkommen vår

Jo, snön och isen börjar tina bort och gräs kommer fram och vårkänslor kommer fram. Men det lär dröja ett tag iallafall innan det verkligen blir vår..
Jag och Savanna tog en snabb promenad med kameran för André ville överraska oss med nått. När vi kom tillbaka så dansade han till Shan Banan och Dead by april för oss. Det va gulligt :)

The day

Dagen har varit riktigt bra, fick massa fina grejer och köpte lite eget också på en loppis, haha. Kläder som aldrig är använda, riktigt bra och billigt. Fint också! En blå klänning och en blommig tröj + ett rosa armband. Väldigt fint.
Hemma blev det vofflor och glass till middag och sen massa mys framför filmer. Har kollat på the spykids 4D och nu är det Johnny English, den är väl snart slut.
Ikväll blir det bara lite godis och gos framför bb sen sova som aldrig förr!
Vet inte varför jag har sovit dåligt dessa nätter hos mamma, tror det beror på det varma rummet och min förkylning.. Aja, home sweet home.
Tyvärr så orkar jag verkligen inte ladda upp bilder sedan idag, så jag gör det imorgon istället. Ni överlever nog ;)
Godnatt!
en bild från igår då jag & lillebror väntade på att gå till hundspann'skön och köa i typ tjugo minuter medans småbarn och vuxna tränger sig förbi! Tillslut så gick dom efter en lista och vi stog först på den, mohaha. Suck on that bitches - det va vad jag tänkte.

HAPPY B-DAY TO ME

Såhär ser jag ut idag!
haha jag har ingen hals..
Skriver mer senare, puss på er! ♥

Bräntberget del 1

Ni ser väl vad jag gjort idag? Jag och André fick åka hundspann och det va sjukt kul! Jätte mysigt verkligen!
Åh hundarna, såååååå fina!
Först så satt vi vid slalombacken, drack varm choklad och bara myste i solen. Sen tog vi bilen till en annan parkering så vi kunde gå till invigningen av det nya vindkraften. Shit va stort! Fick gott fika, och sen vare bara att vänta i kö på att få åka en liten sväng.
Dvs. att ett mer perfekt sätt att spendera sin sista dag som artonåring får man leta efter, enligt mig!

hihi home at the moment

Är bara hemma på+ en toapaus innan vi åker tillbaka och ställer oss i kö på väntan att det är min och Andrés tur ;)
jag står inne med mössa och jacka o fan vad varmt det är! Aja, hörs sen! :D

LÖRDAAG

Godmorgon på er! Jag hade ställt alarmet på halv 9 men tydligen så somnade jag om (?). Jag börjar faktiskt bli lite bättre, har inte lika ont i halsen. SKÖNT! Måste skynda mig lite, har bara knappt en timme på mig att fixa mig innan vi ska fara! :o
Jag har nu insett att jag inte kommer kunna uppdatera alls under dagen, så jag får skriva allt sen. Men det blir ju kul ändå? :)
Skriver sen, puss!

tagga inför imorgon!

Börjar inlägget med en fråga; vad har ni gjort idag? Vissa av er har väl precis fått lov och andra precis avslutat sitt lov innan helgen? :) Så, vad har ni gjort idag? TELL ME.

For runt lite med mami och syskonen, bråkade på som vanligt och handlade lite. Blev bara en helt vanlig vit bh och nå godis, haha förvånande? ;)
Har även myst och visat min kärlek till min svarta lilla kaninbebis och min stora feta kanin. Fotat lite och bara myst på. Åh jag blev så mätt efter maten så jag mådde dåligt, hatar när jag inte kan sluta äta bara för att det är så jävla gott! Fan för dig fläskfilégryta & ris!

är jag inte bedårande? :D

Ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på bb, sen sova! Vad taggar jag för imorgon då? Haha, det berättar jag imorgon ;) Jag kommer troligen inte kunna blogga på hela förmiddan/dagen här på blogg.se så jag kommer att blogga via mobilen till finest. Kan ju säga att kamerabatteriet kommer vara fulladdat och minneskortet tömt så jag kan fylla på med några hundra bilder! ;)

morgonmys

mittbena theresa

Japp, idag provar jag på nått annat, vilket var längesen. Mittbena, utan att behöva klippa och hålla på. Gillare lite faktiskt, bara så ovanligt :)
Idag har jag packat och fixat kaninerna, för ikväll bär det av mot mami och bebisarna & Kira ska följa med :D


RSS 2.0