You know what I mean.

Haters gonna hate. Directioners gonna directionate.
Jag har bara några enkla frågor till alla haters. Vad fan har de någonsin gjort er? Detta gäller även många andra artister som får mycket hate, typ Justin Bieber. Vad har dom någonsin gjort er för att ni ska skriva massa skit till dom? Varför gå och undra vad det är för fel på personer som gillar dom?
Vad är skillnaden mellan oss och er?
Alla har inte samma musiksmak. Alla har inte samma sak för ögongodis. Det är en del av det som gör oss mänskliga. Vet ni inte det?
Okej om ni vill snacka skit om dom, men förihelvete så kan ni ju endera hålla det för er själva, prata om det med dom som faktiskt delar samma hate eller köp en jävla bok och skriv ner all hate! Vafan gör det bättre om du sitter och skriver på internet att ' dom är så jävla bög, dom borde dö, terrorist. osv. ' Och det mest idiotiska, att skriva en lång jävla text om hur mycket du hatar dom/han/hon och att dom/han/hon borde dö. Wft? Vafan tänker ni med egentligen?! DOM ÄR MINST LIKA MÄNSKLIGA SOM ER! FAST ÄRLIGT TALAT SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE!
DET ENDA DOM GÖR ATT LEVA SIN DRÖM OCH GÖR ALLT DOM KAN FÖR SINA FANS.
Dom är precis som en rockgrupp, dansmusiksgrupp, hip hop, ja allt. Det är bara det att dom har helt andra fans, för deras texter tas in av just dom. Ja, justin & 1D har en fanskala på ett par miljoner, och det är  alla åldrar ska ni veta! Ja, mest kretsar det kring 12-16åringar. Men det finns äldre som yngre.
Handlar det om avundsjuka?
Allt är så jävla ytligt nu för tiden. Man måste se ut på ett visst sätt och vara på ett visst sätt. Måste göra det och det. Dafuq?!
Det dom här gör är att INSPIRERA oss fans, VI ÄR ALLA VACKRA PÅ VÅRAT SÄTT. PERSONLIGHETEN ÄR EN STOR BETYDELSE. ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA. SLUTA ALDRIG ATT HOPPAS. SLUTA ALDRIG ATT TRO PÅ DET DU VILL. VÅGA VARA DIG SJÄLV.
MÅ BRA, VA LYCKLIG.
Som alla vet så får Bieber hemsk mycket hate och det har bara ökat för One Direction den senaste tiden. För allt större dom blir, desto större växer skalan för haters. Men även våra fandoms växer dagligen.
Vi gör ALLT för våra killar. Vi finns där och är det nån som skriver något fult om dom? Ja, då får fan den personen ta smällen att nästa dag så vet hela fandomen om det och det blir ju kul för den personen?
Det är bara att kolla på youtube klipp, om någon skriver bara "they're ugly and cant sing" då är det mååååånga som ger igen med samma mynt.
På internet är allt offentligt.
Men hur kan man hata någon man aldrig träffat och aldrig känt?
Om man nu hatar någon, varför ens lägga ner tid på att skriva långa texter om hur dåliga dom är?
I just don't get it.
Det värsta måste vara att det inte bara är unga dom gör detta, utan det är vuxna människor också. Patetiskt. Get a life.
'Ha, get a life?' - ska ni säga? Ni bara 'fangirlar' hela dagarna!
Hela dagarna, ah vissa gör det och vissa inte. Varför ens bry dig, det skadar dig inte. Annars, gör något åt det. TYp som att låta bli att klicka på deras videos på internet, ta bort eller sluta prenumenera på den personen på typ facebook? Ja, men bara gör något åt det istället för att klaga!
Vi gör det för att dom vi älskar, dom vi ser upp till, våra idoler får massa skit, som dom inte ens förtjänar! Hur ska vi reagera? Bara sitta och se på när massa skit skrivs till dom? NEJ. Vi ger tillbaka som dom förtjänar och gör allt vi kan för att pojkarna inte ska ta till sig något utav det.
Tyvärr så har vi inte lyckats med allt. För vet ni vad? Ni haters har förändrat dom, ni har fått dom att ändra på sig själva, tänk er vilken press dom måste få på sig? Av att se all skit som skrivs om dom.
Zayn, ja han är tydligen terrorist? Vadå, bara för att han är muslim eller?! ÄR NI HELT JÄVLA BANKADE I SKALLEN ELLER JÄVLA DICKHEADES!?
Harry, men han är fet och måste gå ner i vikt! VERKLIGEN?! ALLVARLIGT?! HAR NI NÅGONSIN SETT HONOM ELLER?! DUMSKALLAR!
Niall, han är ful och borde inte vara med i bandet. Han passar inte in och han klär sig fult.
DAFUQ?! HAN ÄR INTE FUL OCH UTAN HONOM I BANDET SÅ ÄR DET INTE ONE DIRECTION! vafan vet ni om att 'passa in' robotar!
Louis, han är 20 och jävligt omogen. VET NI VAD VI TYCKER ÄR OMOGET?! ATT INTE KUNNA VARA SIG SJÄLV IN OCH UT! ALLTID, NO MATTER WHAT! OCH DET ÄR PRECIS DET HAN ÄR!
Liam, ja han får massa skit för allt möjligt. MEN NI SKA BARA VETA ATT GUD NOG BARA SKAPADE HONOM MED EN FUNGERANDE NJURE FÖR ATT DET INTE FANNS PLATS FÖR EN TILL MED HANS STORA HJÄRTA! Liam är en underbar person, han bryr sig om allt och alla och gör inget för att skada. Men när han väl blir pissed så är det  illa. Vet ni vad det elakaste han någonsin gjort mot någon?
INTE SAGT 'PROSIT' NÄR NÅGON NYST.

Vi kan inte göra något åt att ni inte  gillar deras musik eller tycker att dom ser bra ut. Men detsamma gäller er, ni kan inte göra så att vi går över till andra sidan.
Jag förstår bara inte varför hata någon man inte känner? Varför ens bry sig om dom? Varför inte bara igonera?
Sluta med all skit, snälla?
Jag står för vad jag älskar och jag skiter fullständigt i om halva jordklotet är emot mig för det. För dom gör mig lycka och då är det en bra sak att älska.

Förlåt för mitt långa och rage inlägg, men jag läste massa saker som skrivits till pojkarna, saker som skrivits om dom osv. Sen så började jag tänka efter, dom har verkligen tagit åt sig av haternas hårda ord. Dom har förändrats. Zayn är mer tyst och covers his tattoos. Liam har börjat bli så less, besviken, arg och sårad över all hate han och Danielle får, så han börjar använda ett språk som aldrig förr.
Harry, han går ner i vikt.. Louis, han är.. Normal. Han har förändrats mest och det syns så väl. För väl.
Niall, han har också ändrat på sig, han är mer tystlåten än förr och ändrar sin stil totalt. Även om det inte är något fel när han använder linnen, för oj hans armar..
Öh ja.
Det är inte någon av oss fans som gillar detta. För killarna vi föll för, finns inte kvar. Kanske djupt inne i dom, men vi har ingen aning om hur vi ska få tillbaka det.
Vi njuter mer av varje sekund dom är helt tappade i huvudet och gör något helt crazy. Men sen är det borta igen och det kan ta veckor innan det händer igen.
Vill även säga att om du aldrig skrivit något illa om dom på internet, skickat till dom eller sagt något till en directioner om dom, så ta inte åt dig. Men jag talar inte bara för mig själv, utan det är för miljontals andra.
Men har du gjort något av detta, eller allt av det. *jksdgnsk* Ta åt dig som fan.


'This is my story that I want to tell you about. Its about 5 boys, who are living thier dreams. They're one of the biggest boybands ever. They started in the UK, the X-facor 2010.
Thier first singel 'What makes you beautiful' was on top 10 over whole world and it still are.
Sweden gave the boys thier first gold ever. The song was on number 1 in whole 3 months!
USA - 1
UK- 1
IREALND - 1
SPAIN - 1
MEXICO - 1
NORWAY- 1
FINLAND - 1
DENMARK- 1
CANADA - 1
NEW ZEALAND- 1
AUSTRAILA -1
And so many more. China wants them, Japan wants them.
And that was just ONE song. Now its an entire album - Up all night.
Guess what? Number One In all thoose and more - same as the song.
2012 - WORLD TOUR. Sold out tickets on only secunds! And that was for the US tour.
They are still touring and have just realised thier tour DVD, and wow it was selling gooooood.
And they are recording a second album and are going to make a movie until 2013! Oh wait! I forgot, they're gonna have a tour in 2013 too! And you know what? ITS SOLD OUT. In a few minutes. A whole tour.
They won a brit 2012 and its going to be so much more. They got 5 platina's, and thats one album - 19 songs.
And this is just the beginning for our boys. They're going to be big and make it to history.'
Zamina Kubani



Ser han fet ut? Skulle inte tro det va.
Godnatt.

Directioners gotta Directionate <3

Du har verkligen rätt i det du skrivit.

Varför skriva saker till dom, JB och dom andra UNGA? Som Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus och varför skriva massa kassa saker om Twilight-filmerna?

Alla gillar inte filmerna och det är ok men dom som gillar filmerna kanske inte vill höra allt dåligt?

Dom tänker som ett par kks**rskallar.

Tänk er för haters.


Svar: Jamen ellerhur! Det är riktigt trist allt detdär.
Men som tur är så finns det fans som är där och stöttar och alltid berättar hur bra dom är! :)
Theresa

2012-06-09 - 18:18:44









RSS 2.0