MMM, TRESOR..

Det är sjukt så avslappnad man blir av att sitta i ett varmt bad. Har äntligen börjat gilla det igen.. :)
Något som ingen vet om mig ska jag berätta nu, ehe. Något av det bästa jag vet är Tresor flingorna, med chocko nougat i! Så sjuuuuuukt gott! Synd att dom är så dyra och inte alltid säljs.. Mums! ♥

Oooh, ♥

Avslappnad kväll

med en mätt och belåten mage ska jag gå och rengöra badkaret, fixa  ljus, massa varmt vatten och massa skum! :D
fast jag måste först fixa till min chill lista på spotify. Musik är min pojkvän, hehe.

Justja, snart är det ju alla hjärtans dag. inget jag ser framemot alls. Vad tycker ni om den dagen? :)


fuck, kom på att det är the big bang theory nu.. Myset får vänta tills efter det!
skriver senare, puuuuuuss.


Love is Retarded

Guuuud, vad jag har bloggtorka, finns inget alls jag kan komma på att blogga om. Det händer inte speciellt mycket roliga saker i mitt liv, verkligen inte på vardagarna för dom ser desamma ut hela tiden typ.

Jo, igår hade jag ju planerat att ha lite som en "hemma-spa kväll. Det blev inte av, hade en väldigt dålig eftermiddag igår, som gjorde att jag blev skit trött och orkade inte alls att anstränga mig så mycket. Haha. Istället så bakade jag kladdkaka och dunkade chillmusik, fick till några dancemoves också hah!
Så ikväll ska jag fanimej ha det avslappnat! Tänker även införskaffa ansiktsmask å sånt, nå gosaker också, bara för att verkligen få njuta ;)

"jag skulle göra allt för dig, jag skulle följa dig tyst & osynlig. Jag skulle älska dig som någon  aldrig älskat dig förr. Jag skulle finnas till, finnas för allt. Vara dig trogen och ärlig. Visa dig hur speciell du är, för mig. Jag skulle inte komma i första hand för dig, men jag nästan vet att jag skulle viga en stor del av mig & mitt liv till dig. Jag vill vara en del av ditt liv, oavsett om det är en stor eller liten del. Det kvittar, bara jag får vara i din närhet. Jag trodde inte att det gick att vara förälskad i någon man knappt känner, men allt mer tyder på att jag är det. I dig. En läätt förälskelse som lätt kan bli så mycket starkare än allt annat."


hatar att falla för någon som inte känner samma sak.
hatar att falla ner i avgrunden pga. något så.. ofattbart krossande.

Ge mig lite festhumör?!

Idag har jag haft världens huvudvärk, även lite förkyld vilket jag har varit ett tag nu, usch. Därav så har jag inte känt för att festa (varje gång jag hört talas om fest så har det bara känts jobbigt) och det måste försvinna till helgen! För på Torsdag fyller Maria år och på lördag blire fest & krogen!

Ikväll ska jag rengöra badkaret och tappa upp ett varmt bubbelbad. Tända några ljus, lyssna på musik, ha silverschampoo och hårinpacking i håret. Troligen ansiksmask också. Ja ni förstår vad jag menar :)

Nu ska jag umgås lite extra med syskonen som far till mamma sen. Lite skönt ändå. Haha!


haha..

Jag vet vad perfektion är..

Jag vet att det börjar bli lite tjatigt kanske, men ååh, kan bara inte låta blii.. ♥






alltså.. *stum brud, finner ej ord*.. 
BLI MIIIIIIIN.

29 Januari 2012

Hej! Eller nått, har pecis kommit hem från Coop & Ica maxi. Fick en godispåse av mami, ehe. Ska väl äta frukost nu sådär lagomt sent ;)
Idag åker jag hem till Frånö, till kaninerna. Saknar dom lite faktiskt. Om jag hinner ska jag ta ut tjockisarna och fota dom.

Intressant.. Aja, ska äta mina goda ost & skink mackor nu. Skriver väl kanske senare, får se om jag orkar :)

Det jag fick igår!

detta fick jag av mamma igår i bilder + hårfärg då :)


tack mami♥
[tidsinställt♥]

Liten bildbomb från kvällen!

Efter en eftermiddag/kväll spenderad borta och en 30 minuters promenad hem så är man äntligen hemma. Har lite sådär sängläge feelings, så ska väl snart inta sängläge i Andrés säng, hehe. Men innan det så tänkte jag ladda upp alla bilder från kvällen medans musik flyter genom mina öron :)

Åh jo, idag på Åhléns så såg jag den där söta servitören från igår :D Haha, sammanträffande, ödet? HAHA.

Såhär såg jag ut ikväll. Snyggt med orange hår? Yepp!..

Jag vettefan vad det va i dessa drinka, men shieet vad stakt!

Han hade tänt MASSA ljus!

Datanörden, haha! Närå, skrev det tidigare inlägget just då ;)


Mamma & jag började tro att han försökte göda oss..

Maten, som förövrigt var supergod! bara tomaten och ytterst pytteliiiite mos kvar! (3 köttbitar) 2 Entrecote & 1 ytterfilé eller vad det nu hette.

Nu ska jag snart gå till kojs och antar att dom flesta är ute och festar, ehe! Nästa helg blir det troligen utgång (för första gången!!) med älskade Maria som fyller 18 till veckan och hennes folk! ;D
Puss godnatt! :D

UPDATE: Märkte nu när jag spanade igenom inlägget så hade jag bara skrivit "han" och vad heter nu denna "han"? Jag var säker på att jag skrivit namnet, men icke. Iallafall,  denna "han" heter Anders :)

Hm, skumt..

Hm, hej! Skrev ett inlägg vid halv 12 men det är  borta? Hm.. Aja, iallafall så idag har jag varit på stan med mamma & hennes kille, (eller vad man ska säga). Blev bjuden på gofika! :)Kola & nötpaj med grädde, gott!
Fick iallafall en lip gloss, hårinpancking med värmeskydd i och en skjorta! :)

Vi har vi äte middag, plankstek och det va ASGOTT och nu ska vi kolla på filmer vi hyrt :)
Zookeeper, Black Swan & Bob Funk.
Bilder från dagen & sånt kommer senare :)

Tre rätters middag & ögongodis

Efter en lång middag så är jag äntligen tillbaka i lillhuset. Middagen var god, 3 rätters. Men jag är nog mer mätt av ögongodis, hehe. En super söt kille, lång, smal, ljust halvlångt hår och.. ja. Hans namn står på min önskelista! Han serverade oss vissa gånger och jag satt och kollade ut genom öppningen om det var han som skulle komma eller inte. Blev alltid en besvikelse när det inte var det, men för det mesta så var det han, haha! :h:
Till förrätt åt jag vitlöksbröd med nån sås, inte speciellt gott + att brödet var bränt. = Inte okej.
Till varmrätt så blev det fläskfilé, potatisgratäng och rödvinssås. Helt okej, mätt blev man!
Efterrätt blev en kladdkaka med basilikamarrinerade jordgubbar & vaniljglass! Kvällens höjdpunkt. (inte riktigt, killen var dagens & veckans/månadens höjdpunkt)


bilder från när jag väntade på bussen hemma i Frånö, ganska kallt det va!

filén & potatisgratängen.

kladdkakan, glassen & jordgubbarna.


Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik & dricka vinet/cidern och käka gotta!

Hos mami.

Nu är jag äntligen framme i härnösand! hatar att åka buss, sjukt drugt. Det var väl lite tur att jag hade roligt sällskap! :)


Innan vi börjar gå till resturangen så blev det lite cider och crunchos (sourcream ranch) och det är ju lite gott! Nej, nu måste jag skynda mig! Skriver nog senare :)

I love you..

Ett litet snabbt inlägg innan jag går ner till bussen. Idag fick jag den finaste väckningen på länge, ett fint sms av min bästa vän, love you :h: Iallafall, jag har tänkt mycket på ang. hur mycket man brukar använda ordet älskar. Jag själv vet att jag brukade använda det hur ofta som helst, men det har blivit ändring på det. Tänker verkligen efter innan jag säger/skriver det & ja, jag säger det bara när jag verkligen menar det och det är när jag får "vad skulle jag göra utan dig i mitt liv? Jo jag skulle inte vilja leva" - känsla. Jag vet vilka som jag verkligen älskar och jag hoppas dom vet det också!

Hörs senare, puss!:h:

Om jag inte skaffar en/två chins kommer jag att dö.

CHINFEBER
Visst ser dom kul ut? JAG VILL HAAA! Lyssnade på ljud dom gör också och jag kunde bara inte låta bli att skratta, för wow, dom låter sjukt kul! SÅ SÖTA, kill me! Chinchillor är något av det sötaste som existerar i detta universum. Skulle aldrig få nog av att se dom springa upp för väggen, haha och detsamma gäller "dust bath" också. Så roligt och så sött!
Ge mig! D: ♥
men jag har ju mina tråkigt söta feta kaniner som (jag kan nästan lova) planerar att mörda mig eller så. För det verkar så när jag ska vara snäll och rengöra deras burar :o Tycker ju egentligen att dom kan rengöra åt sig själva eftersom det är dom som smutsar ner, (haha, skämt-o-sido). Jag är iallafall glad att dom "lämnar sina uträttade behov" i ett & samma hörn.
MEN JAG VILL HA CHINCHILLOR. punkt slut.
[tidsinställt♥]

KÄRLEK TILL LÅTEN

Så.. Underbar låt!

Good day, good day today!

Mathilda åkte hem för ett tag sen men jag har inget att skriva om så.. Det får bli ett tråkigt litet inlägg ;)
Jag har haft en awesome dag med min fina vän och imorgon tar jag bussen till härnösand medd henne, dock ska jag stanna kvar där medans hon fortsätter sin resa. Ska på resturang med mamma och hennes arbete och sen sover jag där. Lite ensamtid med mamman är väl alltid bra? :) Speciellt när jag inte träffar henne så mycket så då kan det ju behövas!

Jag är så JÄVLA GLAD över att det som hänt har hänt. Annars (om jag ska vara ärlig) så hade aldrig jag och Mathilda blivit vänner igen. Livet är mer roligare med henne i det. Behöver det lilla extra knasiga i mitt liv och (haha) det kan hon ge massor av! :')♥

Blir färgad, ehe.

Just nu så färgar Mathilda mitt hår, ehe. Inte ofta jag låter någon färga mitt hår, så jag visar min tillit till henne genom att låta henne göra det, utan tvekan! :):h:
Hörs mer sen, pusssss!

Love sucks

Godmorgon!:):h:
Just nu så kan jag lova att jag är väldigt irriterad! Mitt alarm är troligen igång och stör min sömn. Hah! Ha en bra dag, det ska jag iallafall försöka att ha :)
Kommer nog inte uppdatera under eftermiddan/kvällen för efter skolan följer Mathilda med mig hem och *trumm-virrvel* färga mitt hår! Åh jag ska slinga Savannas efter det! :D Kanske bloggar under väntetiden eller så, vi får se hur jag gör. Men annars så skriver jag nått inlägg under kvällen då allt är klart, puss!
not really, but it's hard to understand sometimes. 

Vill bara tillägga en liten sak, jag har väldigt underbara vänner! Love you guys!
:h:
[tidsinställt:h:]

25 Januari 2012

Okej, jag kom inte på någon rubrik. Det måste vara det svåraste med bloggningen.
Hela eftermiddagen har spenderats hos kusinen med Mathilda. Vi spelade kinect och det va sjukt kul!
Fick skjuts hem av Emelie (kusin) och hennes kille Fredrik. Alltid lika kul att åka med dom! :)
Sitter och funderar över en grej till helgen. Får se hur det blir med det. Berättar om det blir bestämt.
Nu ska det käkas kladdkaka (IGEN!!).

På väg mot skolan, men inte med bussen..

Jag rider dit på min enhörning. Lillebror älskar mig så pass mycket (och han vet att jag älskar hästar) så jag fick leksaken från hans Happy meal på donken. Haha, my little pony. Påminner mig om mardrömmar jag haft om dom och nu bor det en i mitt rum? Nej det går inte. Den får bo i en bur som alla andra våra husdjur ute i garaget! ;)
Haha nejdå, natthumör ni vet.
Jag sitter just nu på bussen in mot skolan, lyssnar på musik och har självmordstankar. Sådär "Åhnej, inte skola, snälla döda mig nån?" feelings. För dom flesta så går dom över när det väl är igång men för mig finns det där hela tiden, förutom när det är rast och den spenderas med Mathilda, men sen är det helt kill me again please.
haha jag gillar att jag ser ut som en unge på julafton! ;)
Ha en bra dag alla!
[tidsinställt♥]

Det känns hopplöst, men jag ger mig inte!

Åh, tror jag blir galen av allt kodande och allt trassel som kommer med det! sjukt drygt! Men jag har bestämt mig för att få skiten att funka, jag tänker då inte ge mig! :o Jag är inte den som ger upp, längre. Eller ja, det beror ju på vad det handlar om men inte när det gäller den här simlpa jävla.. Skiten.
Jag är lite smått glad, har på senaste tid fått många besökare och det är lika många dagligen :D Haha puss på er! :*♥ Inte för att jag sattsar på något stort, bloggen är ju trots allt till för mig, men det är ju alltid kul! :D
Innan jag går till sängs ska jag kolla på en film jag länge väntat på att se, med snyggaste själv i huvudrollen, Abduction! :)
Godnatt! :)
UPDATE: Nu ser det bra ut! :D Taylor ger tur.. ;)

shake that ass!

Sitter just nu och kollar på när Amanda & Tilda dansar. Väääääldigt underhållande, hah! :) Sötbarn dom är.
idag hade jag tänkt fixa rummet, men vi får väl se hur det blir med det. Klockan 21 är det The Big Bang Theory, det ska absolut kollas på!
Ska nog ta och dansa lite jag med sen! ;)
Hörs sen, puuuss!

sometimes it's supposed to happen

Satt och kollade igenom en fb-konversation på dryga 1100 meddelanden. Jag visste inte ens att jag hade den kvar, för jag har alltid trott att jag raderat den när jag var som argast, men tydligen inte.
Kan ju erkänna att det kom tårar, men jag vet innte varför. Jag kände inget speciellt, bara det jag alltid känt den senaste tiden. En blandning mellan saknad och något jag inte kan förklara, inte hat men något sådant iallafall. Ni fattar vad jag menar, eller?
Att läsa allt vi skrev, allt h*n skrev fick mig att påriktigt inse varför jag saknar h*n men även varför jag känner som jag gör. Jag borde ha känt så hela tiden, jag borde inte ha försökt så mycket. Jag gjorde rätt som sa upp kontakten. Okej, jag sa inte upp kontakten på ett rättvist sätt, jag bara slutade hejja och betedde mig som en.. Bitch. Men hade jag sagt eller skrivit "hejdå" så hade det ALDRIG gått. Jag hade kommit tillbaka på samma bana igen och fortsatt kämpa. Fortsatt att kämpa för att bli mer nedtryckt och sårad. Jag ÖNSKAR att jag insåg det redan för flera månader sedan, innan Oktober, innan.. Juni. Hur bra hade jag inte mått?
Men iallafall, det här inlägget är mest till för att jag ska skriva av mig. Det behövs ju ibland? :)
Många vet nog vem det handlar om, eller så är det ju lätt att räkna ut om man vet min 2011'a historia.
Men jag är stolt över den, hur jag tog mig igenom ett rent helvete och blev den jag är idag! :)
Jo sen, det va tydligen jag som va idioten osvosv. HAHA, vilket skämt. Jag har klandrat och tyckt ner mig själv för att det va jag som sabbade hela skiten. Suuure. Kiss my ass! Det va då fan inte bara mig det va fel på. Det var fel att lägga hela skulden på mig, att bara jag fick ta skiten. Jag erkänner att visst, jag gjorde mycket fel, jag kunde vara en riktig bitch. Men shit, h*n skulle aldrig klara av mig nu. Därför skulle en framtid mellan mig och h*n vara högst osannolik + att tilliten inte skulle finnas på för min del. ;) För att ingen ska ta det fel, så vill jag inte ha den framtiden heller. KANSKE på ett eller annat håll, men inte på det "speciella" sättet. Som det ser ut idag så finns det inte en chans. Men vem vet hur det ser ut imorgon? Man får ta det som det kommer.
Man blir starkare av svåra och tuffa händelser i livet. Brusta hjärtan, förlorade nära vänner, allt har något som gör än starkare i slutet. Först kanske man känner sig som om världen gått under, lika bra att dö, jag är världens svagaste. Men saken är den att man är starkare än man tror. MAN ÄR STARK, för man tar sig igenom den tiden, bara man kämpar, ger det tid och VIKTIGASTE AV ALLT, gör det på sitt eget sätt! = Man gör det hur man vill, går och pratar med någon, gråter tills det inte finns något kvar att gråta, äter/äter inte, gör förändringar med sig själv m.m. Bara det inte går överstyr.
Jag gjorde allt detta och mycket mer. Jag pratade med vänner och familj, grät och grät så jag ett tag glömde bort hur det känns med "normala ögon", jag åt hur mycket som helst ett tag och sen åt jag knappt något alls, jag färgade håret, klippte och möblerade om mitt rum, två gånger! Renasde ut ALLT som hade med h*n att göra. Slutade lyssna på musik som jag visste att h*n lyssnade på, även fast jag älskade låtarna.
ja, det finns så mycket mer att skriva men jag orkar inte. Jag har fått ur mig det viktigaste iallafall.
Godnatt! :)

resultatet

Godnatt!

mitt vinterland

Det kommer bara mer och mer snö här i Norrland och det är väl bra. Men jag börjar få en känsla av att det kommer ta ett jävla tag att få vår..
Just nu så sitter jag och systrarna i soffan och kollar på tv/pluggar och väntar på att pappa ska komma hem och göra maten. Ryktas om chicken bits och ris, gott!

5 sanningar om mig

1. Jag brukade ÄLSKA att spela, typ wow, left 4 dead osv.
2. Jag är väldigt kräsen, och det gäller ALLT. Mat, kläder, killar. Ja, allt!
3. Jag klarar mig inte utan sötdricka. Haha!
4. Jag faller lätt för en kille, dock oftast dom som inte ens vet att jag finns. Är jag fast, så är jag fast.
5. Jag bryr mig inte ett jävla dugg om att följa trender. Det kan vara skitsnyggt, men bara inte på mig för det är inte jag ;)
[tidsinställt♥]

JUST NU FAVORIT

Fick lip gloss av mamma igår, jordgubb och banan. Luktar super! Skulle kunna äta upp den, hah!
får en känsla av att denna rosa lilla sak kommer att följa mig vart jag än sätter mina små fötter och sen när den är slut så kommer världen att gå under.
Kärlek ♥
[tidsinställt♥]

Clash of the titans

Hej, ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat idag, jag lever! ;)
Har inget att skriva, ikväll/imorgon så kommer det bilder på håret. Är rätt nöjd och det får se ut såhär fram tills att jag införskaffat hårförlängning (om det nu blir det) och sen göra sista färgningen hos frissa.
Nu ska vi kolla på en film vi köpte förra helgen, Clash Of The Titans.
Puss hej!

Det är kallt men mysigt!

21 Januari 2012

Hej! Just nu så sitter jag inne på toan i min ensamhet och väntar på att verkningstiden ska gå. Trodde det hade gått typ halva tiden men det var bara 10 minuter så det var inte ens nära.
Ikväll blir det gomiddag, nån köttfärsbiff eller vad det nu va och potatisgratäng. Mumms!
Skriver nog lite senare också, ha en bra kväll!

Handbollsmatch

Man tycker ju att jag borde ha varit på någon av Amandas matcher, för hon är en äldigt omtalad målis. Men iallafall, idag blir det första gången och då följer min kamera med. Jag har ju världens snyggaste hårfärg också, haha! Ska färga bort idag. Bara för att sabba håret totalt. Trodde att håret skulle kännas förjävligt idag, men det känns precis som det gjorde för några veckor sedan. Så idag blir det 2 blondering & senare(imorgon kanske?) mer askig. Beror på resultatet idag :)
Tycker det är vädligt mysigt med all snö, men det är något fel på mig så, så fort jag bara öppnar dörren så är det = prepare to die.
Nej nu ska jag fixa mig! Hörs senare sockerbullar!

fredagsmys på mitt egna sätt

Vampire Diaries, morötter, ranchdip, cola och toast. Blir inte mycket bättre än så! Dock blir jag irriterad på all jävla reklam, menmen!
Vid 21:00 så blir det bad och färga håret, awesome. Slänger väl in ett inlägg efteråt, puss!

FREDAG

Haha kom inte på någon bättre rubrik än så. Nu har jag även köpt hårfärg, 3 förpackningar! Vet inte alls när jag kommer färga för just nu mår jag bara illa och vill mysa under filt och lata mig framför tv.
Senare blir det att fara och köpa dricka + nått gott tills ikväll. Sa ju ha fredagsmys framför Vampire Diaries, för jag fick ju avsnitt 10 av en vän. Hade tänkt följa med till mamma i härnösand, men det blev ju inte så.
Justja, jag åt årets första glasspinne idag, haha! Blev bara sådär tvärsugen på't.
Ha en härlig fredag alla festare och hemmasittare! ;)

Uppdrag: Mot bussen!

Godmorgon! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar till bussen! :)
Söt va? ;)
Skriver sen, puss!♥

Så freaking jävla snyggt..

men frågan är, skulle jag ens passa i det?!
jag är sjukt sugen iallafall. Ska ta mig en riktig tänkare.
Godnatt hörrni!

Färga håret imåårn.

Min favoritbloggare eller vad man nu ska säga. Sjukt fin iallafall och någon av dessa färger vill jag ha. Ska jag ha inom en snar framtid, haha!
http://werun.nyheter24.se/isabelles
Vet ju redan att mitt hår kommer bli orangeaktigt, men bara så ni vet, så är inte mitt hår svart utan mörkbrunt ;) Den svarta färgen gick ur för en vecka sen, hah.

FINALLY(!!!!!)

ÄNTLIGEN ÄR DET PÅGÅNG!
Hoppas på att studievägledaren får tag på programmets rektor imorgon så jag får veta! Annars måste jag hitta en annan lösning!..
Haha.. HAha.. HAHAHAHA. True.

en lugn dag

har haft en riktigt lugn dag idag. Känner inte för att blogga, troligen inte ikväll heller men vem vet.
Haha Jakob gjorde min kväll igår och han gjorde min dag. Så jävla kul att han jämför Beliebers med Hells Angels och Ku Klux Klan!

im ready!

Theresa redo för dans och fit plus! ;)
Med det så säger jag även godnatt!♥

2 lazy..

Har varit hemma en stund nu, efter en eftermiddag med min bästa vän. Alltid lika behövande och uppskattande.
Nu ska jag bara sitta ner, kolla runt på olika kanaler och bara feta mig.
Jag gillar mina sockar, bara så ni vet liksom och tänka fota dom men jag vet inte vart kameran är och orkar inte kliva upp bara för att hämta den så det fick bli en cambild :)
jag har nån förkärlek till mysiga saker. Tjock/mjuk sockar, uggs & tofflor som är som uggs. Jag kan inte komma ihåg när jag senast hade vanliga strumpor på mig hemma en kväll! LOOOOOOOVEEEEEEE IIIIIIIIT.
Vet inte om jag kommer blogga mer ikväll, vi får väl se! :)
UPDATE: Jag hittade kameran!.. Under en filt brevid mig..
Ha en bra kväll, pusspuss!

muffin lover, ehe. Fatso.

Värsta feta dagen idag, åt lunch på sylos med Mathilda och pizzamackan satt jävligt fint i magen min! ;) Vi va även in på dollar$tore och där köpte jag muffins och choco sticks, så ikväll ska jag feta mig massa!
Ska in till stan sen igen för att vänta på Maria, så då passar jag på att köpa dricka. (kan inte bara dricka mjölk till, utan måste ha det söta) och något säger mig att jag är lite väl beroende av sötdricka, hm?
Nej, imorgon blir att träna. Ska ut och gå har jag bestämt, dansa och jag tänker prova wii fit plus. Eller om jag gör det ikväll redan.. Vi får väl se! Synd att det ska vara fucking kallt ute men det är mysigt med snö, så det jämnar ut sig. Sålänge det inte blåser så är vädret rätt okej.
jag är en cool tjej, jag vet.
Nu ska jag umgås och spela wii med lillebror innan jag drar till bussen! Vem vet när jag träffar honom nästa gång?!'
Hörs sen puss!

Jävla skit!

Godmorgon på er! Dagen började inte alls bra, hade svårt att vakna, håret skulle jävlas och när jag kommer ut till postlådan så ser jag bussen fara förbi nere på vägen. Happ, det va ju bara att vända om och gå in igen. Det sög ju.
Hoppas bara att dagen blir bättre, typ att jag får veta om jag får byta skola eller inte. Det vore jävligt skönt att få veta hur det ligger till.
Hörs sen, puss!

Sry for bad update

Jag har inte haft något att skriva om idag, bloggtorka typ. Därav den dåliga uppdateringen idag. Men jag fotade lite och lekte med olika redigeringar.
Imorgon ska jag vara med Maria efter skolan så kommer inte att uppdatera förren (troligen) på kvällen!
Godnatt! :)

ett önskemål!

Fick en kommentar av en tjej som handlar om mitt brustna hjärta, hur jag gick vidare osv. Kommer inte att skriva ALLT, för då blir det ett jävligt långt och tråkigt inlägg. (tråkigt för er som inte alls bryr er, kul för er som faktiskt vill läsa) Jag vet ju att jag tappade många läsare som var med när jag hade min första seriösa blogg (1# justteah.blogg.se ), när jag flyttade omkring bland massa olika bloggar. but im back here - home. ;)
[ du har fått ett svar via din mejl gullunge! :') ]
Så, ni som inte alls vill läsa detta inlägg. Läs inte, ni som vill, gör det!
Sen kan jag ju inte garantera att det jag säger kommer hjälpa alla eller någon.
THE DAY
Det var i maj 2011, dagen var väl helt okej till en början. Jag gjorde mig lite fin för att min älskade skulle komma och var riktigt pirrig i magen (fast det hade gått över 2år). Han kom in i huset, kom upp, jag mötte han vid trappan, han ställde ifrån dig datorväskan. DÅ kände jag att det är något som är fel.. (hade aldrig kunnat ana detta, "mitt hjärtas undergång". Vi satt i soffan, kollade på tv. jag tror han hade armen runt mig och efter nån timme eller så, lutade jag mig mot hans bröst, sådär mysigt. Han kramade om mitt huvud, och stöppade ansiktet i mitt hår, kramade till.. Jag sa något i stil med "varför känns det så konstigt..". *PAAAAAAANG* "jag tror jag tappat känslorna för dig" (med gråt).. Mitt hjärta stannade, jag andades inte. Ville inte höra, ville inte veta. Fick panik, SLET mig från hans famn och sprang ut i strumpor, ner och ut på vägen. Grät, skrek, sa till mig själv att "det här händer inte, nejnejnej, jag måste vakna nu, det händer inte, varför händer det?!?!?!?!?!?!?!? #@="U#&¤(")#¤%#)"=#¤¤%T¤)O#)#&#" Gick upp till gården, såg honom och sprang till andra sidan av gården. Jag nästan kräktes av all gråt. Till slut så gick jag in, vi pratade.. Vi bestämde att vi ALLTID skulle vara bästa vänner. Vi skulle hålla kontakten, för vem vet vad som händer sen?
Han gav mig hopp om framtiden, att det troligen skulle bli vi igen. Så som vi sagt, föralltid. HAHA, vilket skämt. (ursäkta)
After a while..
Sen kom det värsta som kunde hända! Ungefär 2,5 månader senare så får jag veta att han skaffat ny tjej, okej, fine typ. MEN, det var inte vilken tjej som helst. Det va hon som jag älskade som en syster, som jag skulle ha gjort allt för (trodde jag då, nu vet ju både jag och hon att allt vi sa till varandra, det kunde knappast ha varit äkta. Vilket jag ärligt talat trodde att det var.) Ja, det var min bästa vän.
För att kunna vara med mina två bästa vänner (trots att dom blev tillsammans) så va vi alla 3, det gick väl okej. Det slutade hela tiden med att jag for hem med gråten i halsen och tårarna i ögonvrån. Det varade inte länge, för jag började bygga upp en sköld mot just henne, jag byggde upp ett starkt hat. Ja, hat. (ni tänkte säkert, hat är ett väldigt starkt ord och blablabla) JAG VET DET. Därför använder jag det ordet mot det här. (kan ju inte säga att jag hatar någon av dom längre, men det är som det är. Jag gick vidare.)
Under denna tid så började jag få mer och mer kontakt med underbara människor, det är mycket tack vare dom som jag står här idag. ÄVEN en fd. vän som fanns där väldigt mycket. (kan ju även tillägga här att jag faktiskt inte har något emot henne alls)
I flera månader var jag ett vrak. Endera åt jag hela tiden eller så åt jag inget alls. Jag tappade lusten för kaninerna, fotograferingen, ja för allt. Utom ridningen. Det var dom enda gångerna jag kunde koppla bort mig från honom. Jag kunde inte ens festa, utan att tänka på honom, sätta mig någonstans occh bara gråta. (fan va töntig jag var, tycker jag nu)
Det sabbade mitt liv totalt.
A HAPPY LIFE IS A GOOD LIFE
Men sen kom min vändpunkt! En nu kille kom in i mitt liv, en underbar och som är en av mina bästa vänner nu! Han hjälpte mig så förbannat mycket!
Jag fick kontakt med en "gammal" vän - även mitt ex's förra vän. Utan honom, hade jag inte kommit såhär långt och han är min näst bästa vän (efter Maria).
En annan helt ny kille kom in i mitt liv och tog mig med storm. Jag blev lycklig, han var min mobil bakgrund, han var allt jag tänkte på ett bra tag. Men det blev inte mer med det. Men utan att han gjorde något alls för att hjälpa mig komma över "förlusten" så gjorde han det, genom att bara ge mig chansen att växa fram känslor för någon annan. Det lyckades.
Även en till grabb (gemensam vän, ex'ets spelpolare eller nått) hjälpte mig. Fick mig att skratta och må bra.
Sen av en händelse så bröt jag kontakten totalt med exet. tack och lov!! Det var precis vad som behövdes för att jag skulle läka! Jag var inte längre rädd för att förlora honom. Varför behålla något som gör så ont att man bara vill dö så fort man ser dens namn? Då är det lika bra att köra in en kniv i ryggen och gå runt med den hela dagarna.
NOW
Nu är vi här, i nutid. Förr var jag en tjej som inte vågade stå för vem jag var, vad jag ville och vad jag tyckte. Jag stog aldrig upp för mig själv, utan lät mig tryckas ner. Tog aldrig för mig av något, var världens blygaste.
Jag var svag, sårbar och ett nervvrak som en tickande bomb.
Nu är jag starkare psykiskt, jag står för allt jag tycker, vad jag vill och för vem jag är. jag vågar vara mig själv hela tiden, oavsett vad folk tycker. Döm mig, fine. Men räkna med att bli dömda tillbaka.
Jag står upp för mig själv, ingen får trycka ner mig för jag kör med samma mynt tillbaka.
Förr kunde jag vara rätt bitchig mot dom jag kände som bäst, men nu har det höjts ett/några snäpp. Den som kände mig förr och som lär känna mig nu, skulle märka att det är samma tjej på utsidan, men insidan är ändrad så mycket det bara går. Samma humor finns väl kvar, inget som går att ändra på. [Är inte precis torr ;)]
←→
Det finns nog inget mer att skriva. Annars är det ju bara att fråga :)
Det var i maj 2011, dagen var väl helt okej till en början. Jag gjorde mig lite fin för att min älskade skulle komma och var riktigt pirrig i magen (fast det hade gått över 2år). Han kom in i huset, kom upp, jag mötte han vid trappan, han ställde ifrån dig datorväskan. DÅ kände jag att det är något som är fel.. (hade aldrig kunnat ana detta, "mitt hjärtas undergång".
Vi satt i soffan, kollade på tv. jag tror han hade armen runt mig och efter nån timme eller så, lutade jag mig mot hans bröst, sådär mysigt. Han kramade om mitt huvud, och stöppade ansiktet i mitt hår, kramade till.. Jag sa något i stil med "varför känns det så konstigt..".
*PAAAAAAANG* "jag tror jag tappat känslorna för dig" (med gråt).. Mitt hjärta stannade, jag andades inte. Ville inte höra, ville inte veta. Fick panik, SLET mig från hans famn och sprang ut i strumpor, ner och ut på vägen. Grät, skrek, sa till mig själv att "det här händer inte, nejnejnej, jag måste vakna nu, det händer inte, varför händer det?!?!?!?!?!?!?!? #@="U#&¤(")#¤%#)"=#¤¤%T¤)O#)#&#"
Gick upp till gården, såg honom och sprang till andra sidan av gården. Jag nästan kräktes av all gråt.
Till slut så gick jag in, vi pratade.. Vi bestämde att vi ALLTID skulle vara bästa vänner. Vi skulle hålla kontakten, för vem vet vad som händer sen?
Han gav mig hopp om framtiden, att det troligen skulle bli vi igen. Så som vi sagt, föralltid. HAHA, vilket skämt. (ursäkta)
Svårt val. Eftersom det består av saknad, frustation men även glädje. "hatet" har gått över för ett bra tag sedan, så det finns inte kvar. Skulle helst av allt bara vilja kunna ge värsta smilet, typ "tja, här är jag. utan dig, jag överlevde helvetet! ;)" You get it? ;) *kan ju tillägga en sak, att få hjärtat krossat, mosat, pulveriserad och allt vad man nu kan göra med "hjärtat", det är JÄVLIGT jobbigt att komma bort från det. det tar ett bra tag och ofta så behövs det någon som blir "övergången" - ett förhållande som håller i några veckor/månader. Jag har inte haft någon "övergångskille". Eller jo, som vän. Jag började gilla honom mer som vän egentligen, men vi ser ju hur det gick. Haha! Att få hjärtat krossat är jävligt jobbigt. För er där ute som nyligen (eller för länge sedan), tro det eller ej men dagen kommer då ni inser att tiden ni "slösat" på att sörja, drömma om att få tillbaka osvosv, kunde ha varit mycket roligare om man bara slutat tänka. Man ska inte tänka på ex'et överhuvud taget! Det blir inte bättre av det. Jag
Nej, jag skulle nog beskriva som..
fuck, i don't know!..
Horse - allt va bra, helt plötsligt va jag singel, sådär *poff*. Hästar kan ju få sådär "nej nu ska jag kasta av dig" ryck, tror det va det som hände honom och det bara förblev så. Slakt nästa! ;)
Nej, men allvarigt.
[tidsinställt♥]

Creative

Just ja, kolla vad kreativ jag har varit idag då? Eller nja, inte speciellt men endå!
Gillar skärmsläckaren också, bubblor! :D
vet, asfult tema men har ju windows 7 starter.. Jävla helvete.
Aja, godnatt!

google translate

Har fixat google translate till bloggen. Som vanligt så är översättningen äckligt dålig, men bättre än inget! right?
Twittrade till denna snygging idag.

mh, jummy!
som sista inlägget för ikväll så får ni njuta av bilden. ha en awesome kväll.

kaninbebisaaaaar

Tänk om dom kunde bli såhär söta, snälla, korkade och mysiga igen? Istället för fula, dumma, korkade och totalt omysiga. Det skulle vara bra!
SMÅ OCH SÖTA.

Sjuk brud

Godmorgon! Det blev att stanna hemma från skolan idag. Feber och illamående, love it. Not! Inte kan jag sova heller. Så jag ska väl försöka ta något att äta, kolla tråkiga program och försöka somna.

I'm a brave girl.

Haha jag är verkligen jätte modig. Nej men saksamma, kopplade bloggen till fb. No big deal.
Är inte alls taggad för nå skola.. Är det någon som är det ens? Don't think so. Dessutom mår jag sjukt illa! Så trist att man ska må jävligt dåligt hela tiden.
Dessutom så hoppas jag på att jag får det där jävla beskedet om skolan imorgon (eller egentligen idag).. Börjar bli less på att vänta.. Då har det gått en vecka utan något svar. Blir snart tokig! Blir det så att det inte går, då vettefan vad jag gör! :o
Imorgon ska jag iallafall ta fingrarna ur arslet och börja lära mig det där förbannade PSE, när jag väl hare. Jag är helt enkelt för lat!
Min teddypläd är jävligt varm och gosig. Love it!
Godnatt på er, puuuss.

This day, this day..

Dagen kunde inte ha blivit bättre.
Först så fick vi information av hon som kontaktade mej via telefon. Riktigt trevlig faktiskt!
Sen fick vi sitta och fylla i "rekomendations blanketter" medans vi väntade på make up artisterna.
Dom frågade om vi hade några önskemål och hur vi brukar ha till vardags. Dock så lät jag henne göra precis som hon ville, bestämde bara att jag ville ha lite mer åt det festiga hållet.
Blev rätt bra, fast tyckte inte om lipglossen alls. För.. mörk, klibbig och passade inte ihop med min rosa tröja.. Men annars var det helt okej!
Efter det så fick vi sitta och fixa håret och vänta på fotografen.
Det tog ganska lång tid innan hon kom och hämtade oss, men när hon väl hade gjort det så frågade hon om vi hade några önskemål och det var ju systerbilder, alltså gruppbilder. Men det hade redan varit en självklarhet för henne, hehe.
Sen fick vi förflytta oss mellan olika "fotostationer" eller vad man ska säga. Det blev spegelbilder, vindblåsar bilder (ganska stor fläkt) oh tidningsbakgrund b.la. Riktigt kul dag var det, men det blev dock inga bilder som köptes. Vi blev inte så nöjda med bilderna att vi var villiga att pröjsa den summan som begärdes. Men det var ju ändå upplevelsen vi var ute efter! :)
Lite mobil bilder.
Haha visst skriver jag snyggt? ;)

Redo för "model för en dag"

Nu har man duschat, fixat håret på Savanna och fixat mitt eget hår. Orkade inte göra hela håret lockigt, inte ens på syrran så det fick bli plattat och luggen uppsatt. Ska snart gå och måla naglarna, men vet inte vilken färg.. Vilka besvär jag har haha?
Lär inte uppdatera mer försen jag kommer hem eller senare. Lär vara vrålhungrig efter dagen. Ska väl ta och äta något innan vi far, möjligtvis innan jag fixar naglarna, vore ett smart val.
Nej, jag ska inte ha dom här kläderna på mig, dom tar på alldeles innan vi far, annars lär jag väl skita ner eller försöra dom.. Så typiskt mig, klumpig och full av otur!
Hörs senare, puss!

Såhär kommer min kväll spenderas, igen!

Det blev en lyckad dag på Birsta, införskaffade oss lite saker som vi länge velat ha ;)
Blev käk på donken, kändes bra det!
¨
1. Mjukis strumpor med (hehe) halkskyddsploppar (ni vet vad jag menar va?).
2. Rosa Teddypläd, sjuuukt gosig :D
2. Fitness platta som följde med..
3. Wii spel! :D :D
Vi har 4 spel, så vi lär ju spela resten av kvällen och vissa av oss (jag, Savanna & Amanda) lär stanna uppe inatt också! Dock så behöver jag & Savanna våran skönhetsömn, eftersom det är fotografering imåååårn ;)
Så jag säger godnatt på er, puss!

Dagens outfit

Skriver mer sen

Hinner inte skriva så mycket nu för snart kommer pappa och Amanda och plockar upp oss och då bär det av mot Sundsvall för att köpa lite saker, bilder kommer sen ikväll ;)
Ha en bra lördag sötnosar! :D

Min kväll spenderas med detta..

Godisnappar, dricka och två hela avsnitt av världens bästa serie, avk Vampire Diaries!
Fredag är helt klart den bästa dagen på veckan!♥
Nina Dobrev måste fan vara en av dom finaste som finns! Tänk om man kunde se ut så? Livet är så orättvist.

Happy? Naah.

Ska snart fara med pappa och köpa mat. Pizza ryktas det om ;)
Ikväll blir det mys, är bjuden på fest men känner mig alldeles för trasig för det.. Brukar bara bryta ihop då men alkoholen. Jag ska även elda lite saker, några papper, nått annat oså. Old stuffs, memories I will burn down, forever. Tror det kan hjälpa mig.
Puss hej ha en bra fredag!

FEM FAVORITER

[tidsinställt♥]

JUST NU..

SÅ RINGER MIN VÄCKARE. Troligen så ser det ut såhär..
Sekunden innan jag vaknar av alarmet.. [då det är som skönast att ligga under täcket..]
Åh såhär ser det väl ut sekunden då jag vaknar av alarmet.. [den hemska tiden, då man får den där "jag vill dö nu" känslan, men dör man? Nej. Håller alarmet käften? NEJ. Jobbigt värre.]
Så jag säger väl.. Godmorgon på er! [Gotta LOVE sovmorgon♥]
[tidsinställt♥]

THE BIG BANG THEORY

Man bara måste älska den serien, seriöst! Love it! Det är enbart därför jag sitter uppe den här tiden,  alltså på  övervåningen ;) Jag är en av få tonåringar som inte har tv på sitt rum, haha! ;) Lite trist faktiskt.. Får väl fixa nått inom en snart framtid!
Godnatt alla fina! :*

Inte orkat blogga, förlåt.

Ni har nog märkt det nya utseendet på bloggen? ;) Blev så trött på den förra så tog en från blogg.se. Lite fint iallafall tyck ja.
Senare så ska jag fixa en egen, med header och allt.
Idag har jag inte orkat blogga alls, det förra var tidsinställt. Har inte mått speciellt bra alls, man får ju ont i huvudet av att gå runt och vara irriterad hela dagarna.

true test shit

kind of my humor

Lite nytt!

Nu har jag skapat två nya kategorier True Shit! & HAHA funny.
Jag har en väldigt obegränsad humor, haha ;) Så mig är det lätt att få att skratta!
Sen hittar man mycket ute på internet som stämmer, här nedan så får ni ett exempel.
Kan ju erkänna att jag tyckte han va lite gay förr, men tror det hade mycket med ett visst förhållande att göra. Tur jag mognade upp från det stadiet!
Inte alla, men för vissa (troligen många i typ USA oså) så skulle detta stämma ;)
Dock inte för mig.

m*ther f*cker Damn you!

Jag är sååååå jefla irriterad! Rektorn på andra skolan har inte svarat än, sedan igår! Hoppas verkligen på imorgon!
Idag var det en slödag. Nån hälsodag eller så. Vissa från BF/HIL11 + jag fixade frukosten, bara för att jag var med Mathilda. Va mer med hennes klass än min egen, oops.
Iallafall, fick långa ett USB-minne av en killkompis med Vampire Diraries, SO FAKKING HAPPY! Han är snäll, första gången vi pratade med varandra IRL och jag fick världens panikattack bara för att jag inte alls va berädd på det. Haha! Nu är jag hemma, laddar magen inför maten, och sen blir det kakebake! Kladdkaka står på menyn, bara för att Maria frestade mig igår, bitch! :* Närå, love you moooost!♥

*tjing-tjong*

Borde sova, men är inte alls trött. Det här med att vända på dygnet såfort man får chansen är inte nån bra ide..
Men iallafall, jag kan lägga mig 5 och kommer flyga upp ur sängen ändå! För imorgon (idag) får jag besked om skolbytet! Jag hoppas hoppas hoppas!! HOOOOOOOOPPAS!
Nu på kvällen har jag även suttit och redigerat bilder på några av våra kaniner som jag fotade för några dagar sen :)

Nelly (eller som jag Nelliiiiih när jag snackar med henne ;) ) - Mamman till alla kaninungar.


Pannkaka (eller som jag säger, Kakiiiis när jag pratar med henne. Ehe ;) ) - Senaste kullen, född i Juni 2011.
Kakis är den ända ungen som fått stanna kvar med mamman :)
Sen har vi sockersöta Tintin. (Tiiiiintiiiin eller tiiiiinniiiiis som jag säger då. Lalolalo! ;) )

Nej, snart ska jag gå och lägga mig trots allt. Kolla klart the big bang theory. En av dom bästa serierna som finns! Natti på er sockertoppar!



Fun but it hurts

Fick precis ett samtal från dolt nummer. Blev väldigt överraskad av vad det handlade om. Tydligen så har mitt ex's mamma (som jag förövrigt fortfarande har kontakt med och älskar/saknar grymt. Saknar henne mer än exet som jag inte alls saknar.) tipsat om mig till Model Lab, inte för att jag själv ser mig som fin eller modell på något sätt, så kan det bli en kul upplevelse, inte blir jag bra på bilder heller menmen! :) Tar med mig Savanna och pappa skjutsar mig på Söndag :) Det ska bli kul!



Nedersta bilden - Såhär såg Savanna ut när jag & Amanda berättade att Eric Saade är singel. ;)

today totally made me live

Haha bra engelska, I knåååw. Heh ;)
Idag så var det skola, som vanligt och efter det så var jag med Mathilda. Gick runt på stan och det slutade med att jag satt i en stol på klippoteket med en "pistol" mot öra ;) ASNICE!
Inte bara jag som gjorde det utan jag frestdade Mathilda så hon gjorde det också. Har länge velat ha det jag gjorde, nu har jag det och jag är sjukt nöjd! :) Kommer absolut ta fler hål i öronen och såsmåningom i naveln också. Fett fint med piercad navel!
Ställer väl en fråga :) Hur många piercingar/hål har du? :)

gladaste tjejen på jorden, that's me!

Ni kan aldrig gissa vad som hänt mig? Det behöver ni inte heller, för åter igen så smsar jag med en av stades snyggaste boys. Happy girl! Faktiskt tack vare honom vi börja snacka igen, för han skrev först, efter typ en 3-4 veckors tystnad eller så. Hihi :'*

First day, not the last.

Jaa, första dagen i skolan idag då. Helt okej faktiskt! Hade dock inga lektioner utan bara samlng..
Gick och pratade med studievägledaren angående skolbyte. Om allt går som det ska (som jag vill) så byter jag kanske nästa vecka till Gb. Där min allra bästa vän går och nåra andra vänner. Fett najs.
Nu är det käk och sen dra till faster!
UPDATE: Ser ni snyggingen i bakgrunden? ;)♥ Har fyra övriga postrar på honom också! ;)

maybe i sholud sleep..

Beacuse its a bid day tomorrow. Berättar för er senare, troligen imorgon. Finns bara några enstaka personer som vet om vad jag ska göra imorgon, ehe ;)
Jag kommer vara sjuuuukt trött imorgon, inte för att det är något ovanligt men ändå.
Funderar på om jag ska ha lockigt, plattat eller plattat med lockar.. Tror det blir lockar så ska gå och fixa det snart, tänker inte kliva upp klockan 6 bara för att fixa håret, haha ;)
Nej, godnatt på er! :)

ett år med min fina lilla Pucca

Ett år har gått sedan jag köpte en av dom finaste kaninerna som finns. Dagen kommer jag aldrig att glömma.








bilder från i somras.

tierd of being tierd

Åh vad jag är less på att vara trött! Ännu värre blir det imorgon också då skolan börjar..
Idag händer det inte mycket, syskonen kommer hem. Savanna & André kommer snart (vid två) och Amanda är på handbollscup och kommer inte hem försen sent ikväll.
Ska ta up kaninerna sen med Savanna :)


my life right now

Såhär ser mitt liv ut ikväll! ♥


Ha en awesome lördagskväll!

sweet little blacky

Efter att bara ha haft hanar så finns nu bara en kvar. Hoppas på länge också. Egenuppfödd, första kullen och han fyller snart ett år. Kira & Teddie också. Puss på dom!




SAMIII ♥

"man lever bara en gång"

Det blir knappast en mer lyckad Lördag än idag. Inte fest, inte vänner eller så, men på myssidan så blir det inte bättre! Pappa ska laga gomat, vitlöksbröd, sås oså. Sen blir det film, morötter, ostkrokar och dipp!
Nu på förmiddan har jag och papi varit och handlat, fick ju vänta om för jag hade glömt dipmixen, ha!
Har nog inget mer att skriva för idag faktiskt. Ska snart gå ner till djuren, funderar på att ta ut Kira lite, innan Degrassi börjar. Längesen nu! :)



Lev livet, man lever bara en gång.
Det gäller bara att blanda rätt. If you know what i mean?

sååååå söööööt!

Landon Liboiron från Degrassi
Jepp, kolla ögonen? Långt från bruna! :o

man mår som man förtjänar

Godmorgon på er! Igår vid 22 så blev det en sväng till Maria, jag trodde det skulle bli en liten sväng, vara hemma innan gatulysena släcktes, meeeeen. Så blev det inte!
Jag fick prata av mig, riktigt. Jag verkligen menar riiiiiiktiiiiiigt. Saker jag burit runt på, tunga som bly har jag fått av mig och det var för min allra finaste vän. Skönt att det är borta!
Det va faktiskt riktigt härligt att gå i månljuset, det var fint.

Ja, man mår som man förtjänar! På gott och ont!

black hair, long hair, small person, that's me

Hejsan hoppas tjollapoppsan! Eller nått, ehe. Idag väckte pappa mig vid halv 12 eller så för vi skulle in till stan och kolla lite, handla mat till mig osåå. Det blir samma visa som igår, dricka päronsoda, cola, milkshake, äta chips, pizza ah, you get it. Feeeeett ♥
Gissa vad jag stog och gjorde klockan halv 4 på natten? Haha, titta här!


Jepp, satte i hååååret! Kan ju bara säga att när jag var på sista delen av håret så fick jag kämpa med att hålla ögonen öppna! När jag skulle platta håret idag innan vi skulle fara. vad hittar jag då? Jo, hårspännena som höll upp löshåret medans jag satte fast det! Haha!

This is what it looks like

Tända ljus, cola, chocklad, chips, film och hästspel. Bättre kväll än så blir det inte. Eller jo, med Vampire Diaries, men får ta kvällen i repris på Fredag! ;)

Tonight is the night

Sitter just nu och degar framför tv'n. Har köpt coca-cola & Marabou nougat så jag ska låta kroppen jäsa upp sig lite, haha. Äh, man lever bara en gång! Man gör vad man vill med tiden och jag ska äta godis. That's it.
Kollar på filmen Intolerable cruelty3an. Hittils verkar den helt okej! :)

Det är så sjukt kul och höra från folk att man är fin i mörkt/svart hår. Många passar inte i det, dom blir alldeles för bleka. Tydligen så är jag inte en av dom, vilket är bra för jag trivs i det svarta! Även om jag ibland vill ha sådär fint lagomt blont hår med lagom min utväxt. Så fint!
Ha en bra kväll :)

music fills my ears

Usch! Vaknade samma tid som igår, jobbigt! Det som blåste som tusan inatt också, trodde taken skulle lyfta.
Idag är det två månader kvar tills jag fyller 19. Hm, vet inte om jag ska längta eller så. Gör ingen större skillnad om jag är 18 eller 19, inget nytt liksom. Skulle inte tacka nej till att hoppa till 20 direkt! ;)
Idag hade jag faktiskt planerat att ta ut några av kaninerna och fota dom, men vädret är crap så det är ingen mening. Bara blött och isigt ute ändå. Men det blir väl att sitta inne, fixa hem musik. Justja! Musik, ska fixa Eric Saade åt mig själv och One Direction åt Savanna. Kom på det nu när jag skrev fixa hem musik, hade glömt bort det totalt! :o
Näst snyggast i världen!

Snyggast i världen, helt klart!
Haha jag märker det själv, vad jag dras till för killar. Bruna ögon, brun/svart hår. Det gäller inte bara kändisar, utan här i mitt lilla vinterland hittar jag även den typen jag veeeerkligen vill ha. Synd bara att jag inte är i hans intresse!

cozy up with some hot chocolate

Look what I bought today!

Inget intressant men ändå!;)
Mina microringar & gratisgåvan med lösöögonfransar kom idag. Orkar dock inte sätta i håret idag så det får bli imorgon istället :) Har längre velat köpt hästblocket, man färlägger hästar :p Men har aldrig gjort det och sen alla nästan slutat sälja dom så köpte jag nu, innan jag ångrar mig grymt. Lika bra för då kan jag öva mig på förläggning, målning, ta skissning av häst osv. Köpte skitfärgpennor också, enbart för att jag behöver. Tänker såsmåningom skaffa mig bättre pennor, både blyerts & tusch.

Inte helt okej men ändå rätt ok!

Godmorgon! Haha ja, vaknade av att pappa skickade sms kvart i två, glad för det! Hade inte velat sova ännu längre! Jag och systrana hade ju planerat att äta lunch på donken, men njaah. Väckte dom vid två så , får bli nån blandning av frukost/luch/middag ;)
Nu ska vi gå, ska bara sminka mig lite oså. Hehe!
Have a good day! :)

förkylning på g?

Bluuuuäh vad full i magen jag är nu, orkar knappy sitta! Haha!
Jag är iallafall trött och tänker sova snart. Höll till och med på att somna till filmen, händer aldrig! Håller väl på att bli sjuk eller så. Hoppas inte! Har viktiga saker att ta hand om när skolan börjar igen.
Jo, imorgon får jag dom svarta microringarna! :D
Jaja, godnatt alla söta! :)


Eclipse & massa götta!

Nu ska vi se film. Eclipse och äta morötter, chips & dipp! Sjuuukt gott!
Lev med att det fick bli en cambild ♥

2011 års-resumé

KÖPTE KANINEN PUCCA & FICK TVÅ KANINKULLAR

+ KIARAH, SAM & TEDDIE.

BLEV SINGEL EFTER ÖVER 2ÅRS FÖRHÅLLANDE


SA UPP KONTAKT MED VÄNNER


TOG UPP KONTAKT & FICK NYA VÄNNER
Maria fanns där för mig under hela min sorgetid och ännu längre. Det bästa med året, vi fick tillbaka "oss" ♥
Andreas & jag blev ihoparade av en gemensam (för mig fd.) vän. Är väldigt glad för det, även om det inte blev mer än väldigt bra vänner! :)
Linda blev tillsammans med mitt ex's bästa vän och därmed blev vi väldigt goda vänner! Även om det tog slut på båda hållen så håller vi fortfarande kontakten! :)
Mer underbara personer också! :)
FÄRGA HÅRET SVART & KÖPTE HÅRFÖRLÄNGING

Fortsättning följer..




Nya microringar beställda!

Hejhej! Inatt hade jag en ruskig dröm :o Det slutade väldigt bra, you know "my happy ending".
Nu har jag beställt hem svarta microringar & jag längtar tills dom kommer och lite kul för man fick lösögonfransar på köpet. Hade ju tänkt betala direkt men såklart så ska internetbanken inte funka (ungefär som vanligt) och det är inte okej! Så fick ta det på faktura.
Ska snart gå och fixa iordning mig, packa oså för ikväll bär det av mot härnösand för att vara hos mamma! Måste ju hem imorgon i vilket fall som helst eftersom kaninerna behöver vatten, mat oså.
Nu ska jag kolla igenom bilder från HELA 2011. Kommer ha en klump i magen som kommer att vara plågande, men jag kan tänka på dom goda minnena, sakna dom men sedan tänka på att en dag så kommer jag känna precis som jag gjorde förr. För kärlek kommer & går, men äkta förblir tills att livet hoppar till sitt slut. ♥

JUSTTEAH IS BACK ON TRACK! :D

Efter många om och men så blev det så att jag startade en ny blogg. Just bloggnamnet som har betydelse men inte längre många minnen, inga minnen alls för det är inte samma blogg och det är inte samma tjej som driver den. Den här gången är tjejen starkare, mer självsäker, mer självständig, lite bitchigare och mycket mer. Saker man får ta. Dom som kännt mig väl förr skulle nog inte känna igen denna brud jag är idag.
"Ett krossat hjärta kan stärka personligheter"
Jag har saknat mitt kära justteah men det är inte försen nu som jag klarat, som jag har orkat att ta upp igen.
Mycket är tack vare mina fina vänner, speciellt Maria, Savanna, Sebbe & Andreas. Ni är bäst! ♥

Haha jag ska sova nu. Godnatt på er, eller godmorgon? :)

Välkommen till 2012's version av Justteah - Theresa Lundgren
Ni som var med våren 2011. Ni kan ju faktiskt se skillnaden om ni tänker efter, eller? ;)


RSS 2.0