Bildbomb 29/4

Jag och Emelie gick på äventyr i det fina vädret. Det slutade med att vi hamnade på en lekpark, som hade konstiga saker.. Förstår inte hur barn kan tycka att det är kul, jag tyckte bara att det mesta va läskigt :(
Detta är en av dom läskigaste gungorna jag någonsin sett. Inte fattade vi heller hur man skulle göra och den va jäkligt tung. Läskig med andra ord.
Den minst läskiga prylen på lekparken. Himla söt va den också! :D
En sak ni inte visste om mig, när jag va liten så älskade jag dinosaurier. ;) Landet för Längesedan va något jag älskade högt. Tänker faktiskt köpa alla om filmerna, bara för barndomens skull & för att jag är tokigt barnslig! :D

Emelie tänker kasta sten i vattnet. Jag hoppades att hon skulle träffa en mås i huvudet..


Asså jaa, fåglar..

Valborg

Godmorgon! Sov jäkligt bra inatt, himla skönt att sova i sin egna säng med sitt egna täcke.
Idag är det massa saker som ska göras, flytta ut alla kaniner + en stor tung bur, dela på en annan bur som redan står ute. Sen ska man ju duscha, äte och fixa sig inför ikväll!
Det ska bli jätte kul!
Just nu så sitter jag och redigarar bilder från igår som kommer att läggas upp här på bloggen! :)
Hoppas alla får en rolig Valborg! :)
bild från weheartit

Hangover.

Ehehey, heyhey. Är lite bakis idag, men fett värt det. Hade jättekul faktiskt, även fast det inte blev så himla mycket. Blev bjuden på en shot på Jansson's, dansade och sprang fram och tillbaka till toaletterna. Men vi fick aldrig gå dit för det va fullt. Ehehe.
Suddig bild, men aja.
Snart kommer det släktingar för vi ska fira mamsen. Bloggar senare troligen! :)

Gäst bloggning!

Hej, Theresa hann inte blogga förän hon åkte, så hon bad mig att blogga åt henne. Theresa bloggar imorgon,
hoppas att alla kommer att ha det bra och en skön kväll!
Ha de bra!

/ Savanna!

Nytt plagg!

Hej hopp! Har precis satt mig ner efter en förmiddag på stan med syskonen. Det blev till att köpa ett linne från H&M. Innan vi gick hem så köpte vi kulglass.
Tänkte vara duktig och lägga in bild från mobilen på våran mysiga dag men hittar inte sladden så det får vara. :( Snart blir det till att duscha, välja ut smycken, måla naglarna oså till kvällens outfit. Wihoo! Är faktiskt inte lika taggad som igår, men ju närmre det kommer destomer taggad blir man. Om inte så blir jag det när jag är med Mathilda!
Rosa & fin!

taggad inför imorgon!

Heey. Vet ni vad jag gjorde idag? Jo, drack årets första milkshake, muuuums! Okay, så god va den inte, men ändå. Nu sitter jag hos mamma och kollar på lets dance. Tråkigt.
Imorgon blir det massa saker som ska göras, duscha, sätta i hårförlängning + blå hårslinga med fjäder, välja ut smycken och massa annat! Himla jobbigt, men värt det när man väl är ute! Är fett taggad, först förfest sen krogen vid 00, då Mathilda äntligen fyller 18! :D
Haha, bläckvard. ♥
Kanske ska köra på den stilen imorgon, undra om Mathilda fortfarande skulle vara med mig mig då? :D
Jo, jag lägtar till sista April. Kvällen kommer att spenderas med världens bästa vän!

I NEED.

Något jag behöver, annars dör jag. Nästan.
Dessutom längtar jag efter min mobil, men den släpptes typ i UK igår eller imorgon, eller nått sånt.. En till anledning till att bo i UK. VARFÖÖÖR BOT INTE JAG DÄR FÖÖÖR?!?!?!?!
*sur och ledsen och arg och ledsen och irriterad och supermegaduperhimlatokigtjätteasamycketledsen blick*

Armband.

BOKEN!

LINNEN MED DERAS AUOTOS PÅ!

MERA ARMBAND!

MÅSTE JU HA DERAS SKIVA, även om den inte kommer användas. MEN DEN SKULLE VARA VÄLDANS FIN I MITT RUM! + Deras nya som kommer släppas i typ slutet av året, eller så.

ARMBAND, MERA!

DVD, Touren och allt! Den släpps i Maj och jag behöver den. AHAHA. Skaffa jobb. NU.
Jaa, så är det. + hoodies, t-shirts, posters, massamassamassa annat.
jag är verkligen.. Wow.
Godmorgon på er också! :)

Fucking Love It!

Är det bara jag som vill vinna nån miljon, åka till typ London och bara shoppa loss? (inte bara det jag vill göra i UK..) på typ Victoria Secret, fara runt. Till typ Bradford osvosv. Skulle vara himla mysigt.
Fast, jag skulle nog göra bort det mesta på internetshopping.. Då finns det ju allt möjligt och man slipper trängas och värst av allt.
PROVA KLÄDER. Det är faktiskt något av det mest jobbigaste jag vet. Att prova kläder. Så den som shoppar med mig kan ju skatta sig lycklig att jag inte står inne i provrummet i nån timme eller två.
Istället så går jag in på samma affär typ 2-3 gånger för att vara säker på att jag inte missat något, haha.

Nu har jag druckit cola och ätit popcorn och är jätte trött, man blir det av all skratt jag vräker ur mig framför datorn då jag är helt ensam, jag kan leva om hur mycket jag vill. I FUCKING LOV IT! Kan lyssna på One Direction & kolla på masssssssaaaa One Direction. Det är då livet är som bäst för mig, höhö. Dock så ska jag lägga fram massa kläder som ska packas ner tills imorgon. Jobbigt. Har en känsla av att mitt golv kommer fyllas med massa kläder och inte kommer jag orka städa undan heller.. Så typiskt mig.
Jo, vad tycker ni om bloggdesignen? Blev riktigt nöjd faktiskt, gulligt, stilrent och.. Jag. Ljus, rosa, kaninig och directionig. Haha?
Godnatt fina människor! :D

Min Middag.

Det va gott. För den som ville veta! :) Haha och jag åt upp alltihop, helt själv! Mådde faktiskt lite illa när vi va och handlade, kändes flera gånger som något skulle krypa upp ur halsen på mig. Riktigt blööh. Men nu mår jag bra! :D

This fandom.

Många tror att det är Direconaters och haters som skapar dessa trends, but guess what?!
Det är directioners. Ni som inte har koll på detta, det måste vara svårt att förstå, haha. :)
Det är våra homosexuals ju
man bara måste älska att vara en del av allt detta. Man får sig ett gott skratt! Så, jag är på bra humör! ;)

#IWantMoreShoes

Heey. Har inget att skriva om idag. Är verkligen helt utan inspo. :(
På Lördag ska jag ut med Mathilda och några hon känner, för att fira att hon äntligen fyller 18! Det ska bli super, verkligen! MEN, jag är sjukt irriterad. Jag har inga skooooor. Jag skojar inte, jag har verkligen inga snygga klackar. jag har två par klackar, men det är stövlar. En är typ ljusbrun och dom andra är svarta, som är för vintern.
Mår himla dåligt över det och gråter en skvätt till massa snyggishbilder på skor jag skulle vilja stå i mitt rum. Haha. Sen ska jag välja ut kläder, så jag får väl se om jag tar dom bruna skorna..
Lär sluta med det. Dom är iallafall lite snygga.. Men vill inte haaaaa stövlaaar. Gaah.
Skriver sen då jag är på bättre humör.

super jäkla trött

Ät himla super äckligt trött. Det ska bli skönt att sova, dock efter BB. Hihi, hoppas inte jag är trött imorgon, annars kommer jag vara världens tråkigaste sällskap för den som ska vara med mig, eller så kommer jga skärmma iväg alla för jag kommer vara helt random och skratta åt allt möjligt. Jag blir helt knas i skallen när jag är trött och varit det i flera dagar nu. JOBBIGT.
en bild från idag. Jag saknar min bästaste vän. Massa mycket. Skulle kunna explodera. Så mycket saknar jag honom just nu. He's the best, he's.. The best. jag hoppas att alla där ute har iallafall en sån vän som jag har. Som inte träffas speciellt ofta, men ändå så vet man, att personen alltid kommer ställa upp, allt finnas att prata med. Alltid besvara "jag saknar dig" eller "jag älskar dig". Alltid.
Det bästa jag har.
(jag kom på mig själv med att det lät som jag precis beskrev ett förhållande. Men det gjorde jag inte, bara så ni vet. Inga missuppfattade tankar! :) )

Something.

Provade Andrés kepa, ahahaha.

nyttnyttnytt!

HEY. Är hemma från begravningen nu. Det va pappas morbror, som jag faktiskt inte kände alls. Men ändå så ville jag vara med. Han var ju trots allt en släkting.
Idag fick jag ett par nya mjukisar av pappa! Himla sköna och precis min smak! :D
Dom är inte så tjocka så dom blir perfekta till sommaren! :D
Dessa går jag runt med idag och myser!

Godnatt världen, ses imorgon.

Jepp, nu är det sängläge som gäller. #Bedtime
Har längtat efter sängen hela dagen och äntligen får jag umgås lite med den! Imorgon är det begravning också, det har jag inte berättat. Aja, skriver mer imorgon. Innan eller efter, får se vad jag hinner med. :)
Vad man tror att jag är när jag skriver detta inlägg..
Som jag är egentligen.
Haha, godnatt på er! ♥

Welcome Home!

Välkomna hem till Europa igen, we've missed our flawless homosexuals ♥
Snart är det dax för deras nya album att spelas in. Vet ni vart? YEPP, SWEDEN!
Visste ni att det är svenskar som skrivit många av deras låtar? Hell Yeah.

Friday.

Haha läste kommentarerna på "hot problems" och blev himla inspirerad att lägga in denna också. Som en "recovery" for the ears. Hoppas ni fortfarande lever, ville inte utsätta er för tortyr.. Förlåt för det. ♥
Sen.. Hur gamla är dom egentligen? 12? Och folk säger att killarna i One Direction är små?! Get some f*cking eyes, they're 18 and over. Vet inte om jag kommer blogga mer idag, blev himla massa inlägg på bara några timmar..

I want my ears back..

Öronen liksom ramlade av..

Hej, du är vacker.

HAHA, det här va himla kul! Han va jätte nära på att fara ner på golvet! SÅ HIMLA KUL! fast det tyckte nog inte han..

Tungan ute = Zayn. Uppfyller vissa av sakerna för att bära det namnet.

Vilken sötnos han är. Gillar även mina små ponnisar i bakgrunden på typ varenda bild.

Ähähä.

VAS HAPPENIN!? :D Han inte skriva något imorse och försökte blogga via mobilen, men det gick inte som jag ville..
Idag är jag extra 1D crazy. Det var t.o.m så att jag va påväg att skapa en fb profil "One Direction" och ha ett förhållande med den. Alltså, ibland skrämmer jag mig själv. fast det va faktiskt Mathilda som gav mig iden. Ehe. Med tanke på att jag sa att jag hade fem pojkvänner? Ahh.. Ibland så lyckas jag med att vilja sluta veta vem jag är. Stackarn som får stå ut med mig.. *MOHAHA*
Things that just Directioner's get.
Haha, The Flashing Toothbrush Master. ♥

Cola sug..

Har precis tagit en paus från allt läsande. Boken kan ju inte låta mig vara, den bara ropar på mig hela tiden..
Iallafall så är jag sjukt sugen på en eller några hundra sånnahära.
Nu blir det BB & sen fortsätta läsa tills mina ögon inte klarar mer! :)

Good morning monday.

Godmorgon! Färdig för dagen och är på ganska så bra humör. Hörs sen, puss! :D

Bunny-Power

Ziam. ♥ I know I know. Im a wierd girl..

Påtal om wired. satt i kaninhagen och åt glassen jag fick av grannen och då just detta foto togs så var det nån som smaka på nederdelen av struten.. Inte en liten bit heller, Fettoskaninos.
Alla tre ville smaka också, har aldrig varit med om att kaninerna vill smaka det JAG äter, förutom morötter & äpple.. :o dom är säkert muterade..



blommor. söta blommor.


AWW. KOLLA PÅ DET FETA FACET!! MAN VILL JU BARA KRAMA SÖNDER DEN! Synd att det inte går, den går sönder då..
Det är svårt att fota bebisar när mamman ska vara med. Dock har jag särat på Kira & Ziam och den vita. Så det var deras sista stund tillsammans, tills Kira förstörde det med att attackera min sko. Vi tror det va för att hon ville ha min glass..


Bad-Humor-Day-Today

Heeey! Idag är det söndag, för er som inte vet det. ;) Hatar söndagar, verkligen. Aja, den dagen måste också få finnas. Snart ska jag och Amanda ta ut alla kaniner, ska väl fota lite antagligen så det kommer bilder senare! :)
Märkte nyss att jag har urusel humor idag, jag kom på mig själv med att skratta åt saker som jag egentligen inte brukar tycka är kul.. Knasigt.
.. Just Sayin'.

Shwoosh

Okay, Heyy. Har noll inspo för att blogga idag. Får se hur det är imorgon. kanske skriver senare ikväll. Får se.
Puss.

My Life.

Nu ska jag gå ner på mitt rum, sitta där, fixa massa, önska, tänka osvosv ända tills jag mår bra igen.
Kuratorn tyckte att jag gjort så stora framsteg på dessa veckor att vi bestämde för ett uppehåll och träffas en gång innan sommaren. Troligen, som det ser ut nu. Så slipper han mig inte förren sommaren.
Vill ha ett nytt liv, flytta långt bort från allt, lämna och bara skapa nytt.
Nope, säger redan nu att jag inte tänker prata med någon annan om detta förutom kuratorn.
Så alla som typ "Åh måste få fråga vad det är osvosv" lägg ner det bara. Okay?
Jo, jag läste även idag om att studera i USA.. Man kan ansöka om stipendium. Vara borta i kanske 2-4år, utom på sommaren typ. Lockande.
Ny tanke;  College i USA? √

You're the dream, Im the dreamer.

Goooodmorgon fina människor! Är på tokigt humör idag, lite crazy faktiskt! Kan knappt sitta still, haha..
Har precis ätit en macka så är mätt i magen nu och redo för en dag full av massa bus. Nej, men typ.
Idag ska jag ju till kuratorn också, vet inte om det kommer behövas nå mer sen. Kanske en gång eller så? Känner att jag inte behöver längre, under lovet hände så mycket med mig själv att allt liksom har löst sig. Eller nått. Ehe.
Konstig fläta. Gjorde nått annorlunda. Ville inte att flätan skulle bli så kort & sticka ut, heh.
Mackan fick vara med på bild också. :D
Ha en bra fredag! ♥

Såhär ser det ut..

Svar: Ja! jag har MASSA mjukisdjurisar i mitt rum. Jag har nån konstig, irriterande förkärlek till mjukisdjur. Speciellt när jag är ensam. Vet inte varför, men domär gosiga och söta! :D
Ganska tråkigt rum va? Måste fixa mera på dom andra väggarna.. Haha och man kan inte tro att det är en 19 årig tjej som bor i detta rum? Haha äsch. Huvudsaken är att jag trivs!
Ser ni isbjörnen på "skåpet"? Den står där för att den betyder väldigt mycket för mig. Jag fick den i födelsedagspresent när jag va 11 eller så av min barndomsvän, som tyvärr inte är här längre. Därför betyder den väldigt mycket och får stå där på hedersplatsen. ♥
Nu ska jag sova!

Stolt över mig själv!

Himla stolt över mig själv. Har hållit igång sedan 06'45 tills typ nu. Har städat mitt rum i flera timmar.. Rensat kläder, papper, böcker och allt man kan ha i ett rum! Plockat fram några saker som har minnen men som inte stör mig längre. Det är smycken, en tröja, en ljuslyckta och en sak från Gran Canaria! :)
Hittade ett "kärleksbrev" från typ 18 Juni 2011, HAHAHA.
Jag kunde knappt läsa för jag skrattade! Jag fattar själv inte hur jävla nere jag varit.. Jag bara kollade på Savanna och frågade hur jag egentligen va vid den tiden? Tackolov att jag inte bloggade då. HAHA. Nej, kärlek är inget att skratta åt. ;) Funderar på om ni ska få läsa det också, ni kommer skratta! :D
Er älskar jag! :D♥
Tänkte lägga in bilder senare på hur det blev och då får ni se hur mitt rum ser ut! ;)

Klagohumör. Pfft.

Heyheyhey. Jag har inget att skriva så jag lägger ut bilder från igår kväll istället så kanske jag skriver något vettigt senare? ;)
Nu läste jag på twitter också att dom ska ha en One Direction fanmob i stockholm. Jag vill bo i stockholm så man kan vara med på alla roliga saker och inte bo i världens mest tråkiga stad där inget händer och sticker man ut så är man dum i huvudet. Buhuu.
*Theresa är på klagohumör nu!!*

Everyone else in the room can see it. Everyone else but you.

Saknar faktiskt inte längre piercingen sådär himla mycket. Men vill fortfarande ha en ny.
jag har börjat acceptera mig själv, min personlighet och hur jag ser ut. Det är jag och jag är unik. Precis som alla andra. Och det är inget någon sagt till mig. Att jag är unik. Eller ah, typ. ;) ta det som ni vill men ni fattar vilka jag syftar på.

This Made My Life.

Let the pictures speak.
Jag missade livesteam/twitcam med Liam :( Det värsta är att Zayn, Louis & Niall va med också. That sucks so bad! ♥

mysa framför tv & VHS!

Haha hey! Nu ska jag och min skadade syster gå ner och fixa iordning så vi kan kolla på nån gammal eller flera gamla filmer. Typ Disney eller så. Får se vad vi har. Sist jag kollade på VHS va hemma hos Mathilda för några veckor sedan så, bara för att ska jag göra det här hemma också. Fett mys ju.
En dagens outfit blev det också, ehe.
bakgrunden finns inte.

All day, all night.

Hey babes! Dagen började väl inte sådär speciellt lyckat. Asont i vänstra ögat men värst av allt, det är massa snö ute. Är himla less på den fula snön nu och det är mitten av April. Gotta love April weather.
Ska snart gå och sminka mig och fixa håret. Har ingen aning om hur dagen kommer att se ut, iallafall med lektionerna. Kommer troligen att sluta onödigt tidigt. *Suckar*
Men jag tog iallafall en kopp varm chocklad till frukost. Varmt och gosigt & påtal om varmt och gosigt, gissa vad jag har på mig? :D
MJUKISAAR!

HIMLA SKÖNT.

Sleepy girlyy.

Jag är verkligen astrött. Orkade egentligen inte blogga, men jag gillar att blogga så jag gjorde det ändå, Hihi. Imorgon har jag sovmorgon och det är skönt! Ska dock kliva upp tidigare ändå, bara för att vara säker på att jag hinner med allt jag vill. Typ som att blogga och leta efter nån bild och det tar faktiskt längre tid än det verkar. Iallafall för mig. Otroligt lång tid! Nu hittade jag verkligen ingen bra bild som passar in för ämnet, så ni får nöja er med det vanliga.. Godnatt puss!♥
Men herreguud vad söt man får vara när man pratar då..

TreHundrondeInlägget.

Wohoo! Vet ni vad? Jag har haft min blogg i några månader 2Januari2012 och detta blir mitt 300'de inlägg. Hihi. Proud of myself! ;) Därför vet jag inte vad jag ska skriva.. :o Hmm.
Jo, jag är jäkligt less på mina kläder. Jag har några favoritplagg men resten kan brinna upp. Typ.
Jag gillar mjukiskläder mest av allt. Himla skönt att gå runt i. Dock inget jag föredrar att gå runt i på stan, men äh. Har inte så många par jeans & leggings och dessutom, när man äter och blir sådär äckligt mätt och magen bara sväller upp en en ballong?
Vad är det skönaste man kan gå runt i då? Jo, mjukiiiiiisar!
Filmkvällar? Mjukisar! Men vill jag ha en one piece.
Har ingen och jag tycker att det borde vara tokhärligt med att bara ta på sig en sån. Jag vill ha en rosa.. Eller en grå, eller en vit.. Fast kanske en lila också.. fast jag skulle kunna gå run ti en grön också.. För det har Zayn.. Hahahaaah. *beslutångest*
Nej.. Jag vill ha och tänker skaffa en, nån gång nästa århundrande.
Så, inlägget fick handla om?.. Vad jag vill ha just nu, nästan mest av allt.
Vill ha min Zayn Malik tröja först. Eller åh.. Göra ett tryck på One Piecen med typ "One Direction. Zayn, Liam, Louis, Niall & Harry ♥"
Så, NU VET JAG VAD JAG VILL HA. Och jag vill ha NU.

Seven Crappy Hours Of Our Life

Hej på er! Sjukt onödig dag idag. Slöseri med pengar om jag säger så. Fick hemuppgift och ja. Helt onödigt att åka in. Totalt.. Nääe. Hatar sånna dagar också har man suttit och väntat i flera timmar på att börja oså är det inget och man får inte veta något innan man tagit sig tid och energi till att komma dit.
Himla jobbigt. Tur man har bra sällskap iallafall. Men gud vad tiden gått sakta, tills nu då. Nu springer tiden tror jag..
Stämmer nog ganska bra på dem flesta antar jag? ;)

A good night sleep.

Som ni vet så kollar jag ju på Big Brother? :) Annica & Marcelo har ju förlovat sig. Nu kommer  en såndär "hej-nu-ska-jag-vara-super-ärlig" stund. Förut hade jag blivit väldigt avis. jag menar det verkligen. Asså, jätte avis! Jag ville ju förlova mig med ex'et. (tack o lov att inte det hände om det ändå skulle sluta så som det gjorde) Men nu är jag verkligen inte avis, mer.. Åh vad gulligt, hoppas det går bra för dom. Dom är ju sjukt fina tillsammans.
Eh jo, åter till mig. ;) Jag märker bara mer och mer hur jag har förändrats som person. Det är något jag är glad över. Att jag inte är samma svaga tjej som inte riktigt våga visa vem jag är eller sticka ut i mängden. jag är mig själv till 100% nu. Förr fann jag styrka genom förhållande, nu finner jag styrkan genom mig själv, musiken och såklart vänner. Helt underbart mitt liv är nu. Aldrig varit så glad över att vara jag. Theresa Lundgren är mitt namn, jag älskar rosa, är en True Directioner Jag har en celeb. crush i Zayn Malik- som just nu rockar min värld, älskar hästar, fotografering, godis & kakor är det bästa som finns. Min allra bästa vän är en kille & jag har få men bra och äkta vänner, jag är en datanörd, gillar rock egentligen. Jag är en galen brud som gillar att färga håret. Jag har massa kaniner och kan aldrig hålla rent i mitt rum! Galen, knasig, kan vara smart ibland om jag orkar tänka & kollar hellre på film och fetar godis & läsk än super skallen av mig! :) Thats me! ;D

More Than This.

Liam: Im broken, do you hear me. I am blinded, but you are everything I see. Im dancing, alone. Im praying, that your heart will just turn around. And as I walk up to your door. My head turns to face the floor. Cause I can't look you in the eyes and say..
Harry: When he opens his arms and holds you close tonight. It just won't feel right. Cause I can love you more than this. Yeah. When he lays you down, I might just die inside. It just don't feel right. Cause I can love you more than this.

Niall: If Im louder, would you see me. Would you lay down in my arms and rescue me. Cause we are the same. You save me. But when you leave it's gone again.
Louis: And then I see you one the street. In his arms, I get weak. My body fails, Im on my knees. Prayin'.

Harry: When he opens his arms and holds you close tonight. It just won't feel right. Cause I can love you more than his. Yeah. When he lays you down, I might just die inside. It just don't feel right.
Zayn: I never had the words to say. But now Im asking you to stay. For a little while inside my arms. And as you close you eyes tonight. I pray that you will see the light. That's shining for the stars above.

Liam: When he opens his arms and holds you close tonight.  It just won't feel right. Cause I can love you more than this. Cause I can love you more than this!
Harry: When he lays you down, I might just die inside. It just won't feel right.  Cause I can love you more than this. Yeah. When he opens his arms and holds you slose tonight. It just won't feel right. Cause I can love you more than this. When he lays you down, I might just die inside. It just don't feel right. Cause I can love you more than this.
Liam: Can love you more than this..

Det är ju otroligt tråkig text utan musikenn liksom. Jag själv har ju alla melodierna i huvudet, så jag sjunger ju med. Men ni lär ju inte precis söka reda på låtar på youtube och lyssna igenom. :p Haha. Jag vet ju inte heller vilka det är som läser min blogg. Jag vet hur många antal (och jag är chockad), men jag vet inte vilken ålder eller så det rör sig om. Såå. Ni får göra det bästa av saken! :)
Nu måste jag bara lyssna igenom låtarna, haha.

Moments.

Liam: Shut the door, turn the light of. I wanna be with you. I wanna feel your love. I wanna lay beside you. I cannot hinde this even though I try. Hearts beats harden. Time escapes me. Trembling hands touch skin. It makes this hard girl. And the tears strems down my face.

Harry: If we could only have this life, for one more day. If we could only turn back time.
Everyone: You know I'll be your life, your voice, your reason to be. My love, my heart. Is breathing for this. Moment in time I'll find the words to say. Before you leave me today.

Niall: Close the door. Throw the key. Don't wanna be reminded. Don't wanna be seen. Don't wanna be without you. My judgement is clouded. Like the tonights sky.
Louis: Undecided. Voice is numb. Try to scream out my lungs. But it makes this harder. And the tears streams down my face.

Harry: If we could only have this life for one more day. If we could only turn back time.
Everyone: Youknow I'll be. Your life, your voice, your reason to be. My love, my heart. Is breathing for this. Moment in time. I'll find the words to say. Before you leave me today.

Zayn: Flashes left in my mind. Going back to the time. Playing games in the street. Kicking balls whit my feet. Dancing on whit my toes. Sanding close to the edge. There's a part of my clothes at the end of your bed. As I feel myself fall. Make a joke of it all.
Everyone: You know I'll be your life, your vocie, your reason to be. My love, my heart. Is breathing for this. Moment in time. I'll find the words to say. Before you leave me today.
You know I'll be your life, your voice, your reason to be. My love, my heart. Is breathing for this. Moment in time. I'll find the words to say. Before you leave me today.

visste ni att denna låt handlar om att en tjej dör och ja. Resten förstår ni nog. Tycker den är jäkla fin och en av mina "nu-vill-jag-gråta-ut" låtar.

Same Mistakes.

Liam:Wake up, we both need to wake up. Maybe we face up to this. We can make it through this. Closer, maybe we'll be closer. Stronger than we were before yeah. Made this something more, yeah.

Zayn:Think that we got more time. One more falling behind. Gotta make up my mind.

Or else we'll play, play, play all the same old games. And we wait, wait, wait for the end to change. And we take, take, take it for granted. That it will be the same. But we're making all the same mistakes. Yeah, yeah, that's what crazy is. When it's broken, you say there's nothing fix. And you pray,pray,pray that everything will be okay. Why you're making all the same mistakes.

Liam:Don't look back. But if we don't look back. We're only running babe. Out of me, cause ain't this same mistakes again.
Everyone:So we play,play,play all the same old games. And we wait, wait, wait for the end to change. And we take,take,take it for granted it will be the same. But we're making all the same mistakes. Yeah,yeah, that's what crazy is. When it's broken, you say there's nothing to fix. And you pray,pray, pray that everything will be okay. Why you're making all the same mistakes.
One Direction - Same Mistakes. One of my favorites.
Now, Im going to write my two other favs.

Haha åh, himla härlig brud!

Haha alltså, den hära bruden, Clara.. Hon är genialisk. Något är det iallafall och hon är himla bra! Har aldrig hört om henne förut, tills jag satt och letade efter One Direction på youtube. Såklart inte efter mina pojkar, utan letade efter wannabe US One Direction (som förövrigt kan ta sig nånstans)
True Story
Jag hittade INGET om dom, bara mina pojkar dök upp.
Kanske för att jag sökte bara på One Direction, men om dom heter så så borde dom ju också dyka upp nånstans, eller har jag fel? Nääe, det har jag inte. Sådetså.
Iallafall, jag hittade den hära tjejen som sitter och pratar om "Sanningen om One Direction".
Som ni alla vet, jag är ju en Directioner, en stolt sådan också. HÖR NI DET, VAVAVAVAVA. Ni hörde det först.
Eh ja.. Jag skrattade och skrattade, tills jag halft låg på golvet. Spruta lite cola genom nästan och spotta på datorn. Okej nä, men det kunde ha hänt. Här är en video, himla kul enligt mig. Jag kommer absolut följa hennes blogg, för ah.. Jag gillar folk som får mig att skratta, *tummen upp*.
Jag förstår sarkasmen och allt. Ja. Jag är ju inte dum ju? Daah.
Dock så måste jag få säga eller ja, skriva några saker..
1D ställde upp ensikt i X-factory, åkte ut vid bootcampen och SIMON satte ihop dom i en grupp, för det var bättre. Så Jaa. Sen, säkert 70% av alla Directioners, är Beliebers också. Dvs. Direction-Liebers.
Darin? Allvarligt.. Näe, det funkar inte. Eric Saade? Ni vet ju att jag var så hiiiiiimla förälskad i den snygge fan? Inte längre, han har ett smile som ni vet, Scream har? Helläskigt ju. OCH tydligen så tar han betalt av fans för att ta bilder med honom osv? Näe, det funkar inte heller.  Danny? Haha, nääe.
E.M.D? NO.
Den ända svenska pojkmusikaliska artistsaken som faktiskt är värd beröm, är Ulkrik Munther. Den grabben är begåvad. Tänk om han skulle vara med i 1D? WOW.
Så, då är jag klar.

Let the sunshine in!

Nu är det snart time för att gå till bussen. Bara för att man gick och nynna lite tidigare imorse så frågade pappa om jag hade slagit huvudet? Fattar inte varför.. Höhö. :D
Ni kan ju låtsas att bakgrunden inte finns, vi håller nämligen på att flytta runt massa grejer! :) Trots ganska stort hus så har vi inte så himla mycket plats som man tycker att man borde ha, haha. Eller så har vi det men vi (jag) inte tänker på det? :D Iallafall, grejerna i bakgrunden finns inte egentligen. Det är ni som ser fel. ;)

Good Morning Babes!

Ja, godmorgon på er! :) Har precis vaknat och jag är himla sugen på mjölk?! :o
Jag brukar inte vara det speciellt ofta och särskilt inte på en morgon, nyvaken och väldigt söt. Haha. :)
Det ser ut att vara fint väder ute, vaknade inte av väckarn utan solljuset väckte mig. Rätt härligt faktiskt.
Nej, mjölksuget börjar bli jobbigt, it's time to do something bout it!
Glöm inte att alla är vackra på sitt sätt! Alla är Unika. Hoppas ni alla är och vågar vara er själva till 100%. Det är då man är som vackrast! :D

Hm.. Oh well

Tanken slog mig inte förren nu. Det är Söndag och det är skola imorgon... *kdkksdlfsldghmgnbxclfdjkfgksdksdgsdfaf* Tråååkiga vardagar tillbaka. Men ja.. Kanske skönt ändå. Har ju varit väldigt isolerad under lovet, haha. Imorgon blir det tidig uppstigning trots sovmorgon. Det lär ju ta ett tag innan jag somnar så lika bra att gå ner och lägg sig under täcket och gosa.
Förresten! Ville bara säga att jag saknar mig allra bästaste bästa vän massa väldigt himla tok mycket. Hoppas på att min mobil funkar imorgon så jag kan skicka sms till honom! Sebastian, vart vore jag idag utan dig? Du betyder massa, love you! ♥
Weheartit.com
HUR GOD SER INTE DENNA GLASS UT?!?!?!?!
ME WAANNNA TAASTE IT.
Godnatt. :*

Grävar'n #1

Håhåhå. Nu är alla djuren begravda som gått bort under vintern. Slitit, kladdigt och äckligt, men skönt ha det gjort. Massa maskar träffade jag också. Nya kompisar/husdjur kanske? ;)
Min mobil är helt fucked up. Kan inte längre svara på sms eller nått. Helt stört. Längtar tills den nya kommer, som inte har släppts än. Huhu :(
Igår blev jag gaaaalen. Kollade på tv 4'as program "Kvällen är din". Avis som faaaaan, det är jag fortfarande. Öhöhö.

Men hon förtjänar det verkligen, jätte mycket faktiskt! Trots att jag är himlahimlahiiiiiimla avis och också vill träffa dom. ♥

Circles, we're going in circles.

Haay. Idag har jag typ inget att skiva, vet inte alls faktiskt.
Well, barnen kom hem så drar pappaveckan igång. Hard times.
Aja, nu ska jag gå och göra något vettigt. Typ äta nått. Haha. Skriver senare! :)
Det är så jag!

Old days..

Soon it's been a year ago. And I still remember everything. Omgsh. "Don't ever regret someone that made you smile." No I don't. I just regret that person who made me cry and broke me & everything apart.
"Dont devote any time to thinking of painfull memories from your past. You caint drive well while looking in the rearview mirror" - Zayn Malik
Always make me think. Always make me smile. He's a god.
I hope it's him that Im going to see tonight in my dreams. Or else I don't wanna fall asleep.

OKAAAY, this is it.

Okay. Jag har fått massa kommentarer om mitt "plötsliga" intresse och "djupa kärlek" för dessa fem killar.
Ja, JAG ÄR ETT NYTT FAN.
JA, JAG ÄLSKAR DOM.
JA, JAG ÄLSKAR DERAS MUSIK.
JA, JAG VET NÄSTAN PRECIS LIKA MYCKET SOM ALLA ANDRA FANS.
Man lär sig fort, okay?
Nej, jag trodde inte att jag någonsin skulle börja gilla dom. Jag tror inte jag ville heller, för jag ville inte bli nått crazy fan. Men ni ser ju hur det slutade. Jag
Det började med att Savanna lyssnade på deras låtar osv. Jag brydde mig inte jag var liksom "whatever". MEN, jag hade aldrig riktigt kollat på dom. (Haha ojoj) Första "ögonkastet" och jag var fast vid namnet som betyder "Beautiful", dom finaste ögon jag någonsin sett, drömmars läppar, perfekt hår osvosv. You get it?
Yeah. Så ja, tack vare den URSNYGGA Zain "Zayn"" Jawaad Malik, så var jag fast. Sen utvecklades allt och jag blev allvarligt sjuk. Jag fick One Direction Infection.
Deras musik, video dagbokar, moments, fåniga, idiotiska påhitt, galna upptåg, får mig att fly från verkligheten och jag mår som bäst.
Det låter säkert helt sjukt, men whatever. Jag älskar mest Zayn, ja. Pga. att han är en sån kille jag faller för, är sig själv, bruna ögon, sjuk humor (som alla andra killarna har också!), hans röst är bara ett plus & hans kropp. Men han är sig själv (som dom andra, ja.)
Men jag älskar fortfarande ALLA killarna, Liam Payne -93, Louis Tomlinson -91, Niall Horan -93, Harry Styles -94 & Zayn -93. Jag gillar tillochmed Paul & Lilla Lux. JAG GILLAR/ÄLSKAR ALLT SOM HAR ED GRABBARNA ATT GÖRA. Så, snälla, släpp deeeeeeet. Okay? :)

Det här är varför jag älskar dom så som jag gör. Varför dom har blivit en del av mig & mitt liv.
Bromance - 100%.
Det blev mycket gif's nu, men snälla, förstå. Min blogg kommer inte att bli som den var förr. Jag hade en inriktning och det var foto & personlighet. Det är det fortfarande, bara det att grabbarna är med på ett hörn. Eller snarare i mitten. ;) Vill du inte läsa om dom? Låt bli att läsa då. Så enkelt är det. :)
Jag kommer att lägga upp mina allra favoritvideos med dom, korta som långa. Roliga, alltså. Min humor typ. Sånt som fått/får mig glad nu förtiden. ♥

One Direction Infection

Normal Day for Paul :
Paul: Right boys, we have a lot of work to toda- where's Louis?
Harry: I don't know, he was meant to be showing me a good time but..
Paul: Where's Zayn?
Niall: Paul, when's lunch?
Paul: He was meant to be showing to what?
Niall: PAUL I'M HUNGARY!
Paul: Niall you've just had 34567 pancakes!
Niall: AND WHAT?!
Paul: God's sake, where's Liam?
: *in the background*
Liam: Hi guys! *waves to computer screen*
Paul: Liam, get off the computer.
Louis: I'VE ARRIVED.
Paul: Good, where's Zayn?
Niall: *mouth full of chicken* probably DM'ing some bitches
Paul: HARRY STOP BITING LOUIS
Paul: NIALL WHERE THE HELL DID YOU GET THAT CHICKEN FROM?
Niall: I dunno, I found it
Liam: tehehehe, I love you guys!
Paul: LIAM, OFF THE COMPUTER
Liam: NO!
Zayn: Paul, did you steal my mirror?
Paul: Why would I steal your mirr- HARRY PUT YOUR TROUSERS BACK ON.
Harry: But, I just feel so freeeeeee
Zayn: SOMEONE'S STOLEN MY MIRROR
Liam: All I need is you guys and cookies and milk.. hey who ate my cookies
Niall: SORRY LIAM.
Harry: Louis have you got a sock down there or what?
Paul: Come on guys, focus..
Louis: When did you get so big?
Paul: LOUIS!
Harry: Niall, what's your grandma's number?
Niall: huh?!
Paul: LIAM OFF THE COMPUTER!
Liam: But we're staying up all night with Payne
Paul: ZAYN LEAVE YOUR HAIR ALONE
Zayn: but it's only 5cm tall today...
Paul: NIALL, YOU CAN'T EAT SOAP!
Paul: LOUIS GET YOUR HAND OFF HARRY'S PENIS
Paul: HARRY STOP ENJOYING IT.
Paul: *to himself* How did I get stuck babysitting these homosexuals?
Normal Day for Paul :
Paul: Right boys, we have a lot of work to toda- where's Louis?
Harry: I don't know, he was meant to be showing me a good time but..
Paul: Where's Zayn?
Niall: Paul, when's lunch?
Paul: He was meant to be showing to what?
Niall: PAUL I'M HUNGARY!
Paul: Niall you've just had 34567 pancakes!
Niall: AND WHAT?!
Paul: God's sake, where's Liam?
: *in the background*
Liam: Hi guys! *waves to computer screen*
Paul: Liam, get off the computer.
Louis: I'VE ARRIVED.
Paul: Good, where's Zayn?
Niall: *mouth full of chicken* probably DM'ing some bitches
Paul: HARRY STOP BITING LOUIS
Paul: NIALL WHERE THE HELL DID YOU GET THAT CHICKEN FROM?
Niall: I dunno, I found it
Liam: tehehehe, I love you guys!
Paul: LIAM, OFF THE COMPUTER
Liam: NO!
Zayn: Paul, did you steal my mirror?
Paul: Why would I steal your mirr- HARRY PUT YOUR TROUSERS BACK ON.
Harry: But, I just feel so freeeeeee
Zayn: SOMEONE'S STOLEN MY MIRROR
Liam: All I need is you guys and cookies and milk.. hey who ate my cookies
Niall: SORRY LIAM.
Harry: Louis have you got a sock down there or what?
Paul: Come on guys, focus..
Louis: When did you get so big?
Paul: LOUIS!
Harry: Niall, what's your grandma's number?
Niall: huh?!
Paul: LIAM OFF THE COMPUTER!
Liam: But we're staying up all night with Payne
Paul: ZAYN LEAVE YOUR HAIR ALONE
Zayn: but it's only 5cm tall today...
Paul: NIALL, YOU CAN'T EAT SOAP!
Paul: LOUIS GET YOUR HAND OFF HARRY'S PENIS
Paul: HARRY STOP ENJOYING IT.
Paul: *to himself* How did I get stuck babysitting these homosexuals?Normal Day for Paul :
Paul: Right boys, we have a lot of work to toda- where's Louis?
Harry: I don't know, he was meant to be showing me a good time but..
Paul: Where's Zayn?
Niall: Paul, when's lunch?
Paul: He was meant to be showing to what?
Niall: PAUL I'M HUNGARY!
Paul: Niall you've just had 34567 pancakes!
Niall: AND WHAT?!
Paul: God's sake, where's Liam?
: *in the background*
Liam: Hi guys! *waves to computer screen*
Paul: Liam, get off the computer.
Louis: I'VE ARRIVED.
Paul: Good, where's Zayn?
Niall: *mouth full of chicken* probably DM'ing some bitches
Paul: HARRY STOP BITING LOUIS
Paul: NIALL WHERE THE HELL DID YOU GET THAT CHICKEN FROM?
Niall: I dunno, I found it
Liam: tehehehe, I love you guys!
Paul: LIAM, OFF THE COMPUTER
Liam: NO!
Zayn: Paul, did you steal my mirror?
Paul: Why would I steal your mirr- HARRY PUT YOUR TROUSERS BACK ON.
Harry: But, I just feel so freeeeeee
Zayn: SOMEONE'S STOLEN MY MIRROR
Liam: All I need is you guys and cookies and milk.. hey who ate my cookies
Niall: SORRY LIAM.
Harry: Louis have you got a sock down there or what?
Paul: Come on guys, focus..
Louis: When did you get so big?
Paul: LOUIS!
Harry: Niall, what's your grandma's number?
Niall: huh?!
Paul: LIAM OFF THE COMPUTER!
Liam: But we're staying up all night with Payne
Paul: ZAYN LEAVE YOUR HAIR ALONE
Zayn: but it's only 5cm tall today...
Paul: NIALL, YOU CAN'T EAT SOAP!
Paul: LOUIS GET YOUR HAND OFF HARRY'S PENIS
Paul: HARRY STOP ENJOYING IT.
Paul: *to himself* How did I get stuck babysitting these homosexuals?
Only Directioners get it. I think. I really think.
Okay, Paul är alltså killarnas säkerhetsvaktchef grej nånting. kan bara på engelska. Har tom. glömt vissa svenska ord, jag som hatar engelska egentligen. Så kan de gå.

They're a part of me & my life now.♥

HOW I LOOK WHEN..

Jag sjunger med så rösten försvinner.

Jag fattar inte ett skit och byter till några jag känner igen. Tycker hemskt synd om dom som ska festa med mig, för jag kommer inte dansa till den musiken, jag kommer ha min egna lilla fest i mitt huvud med MIN musik... Stackarna.
Allvarligt, det är så det är.

När kameran inte sammarbetar..

Vill sluta drömma.

HEEY. Det blev inte så himla sent inatt, typ 3 bara. Kollade på Runaway bride. Det är inte en film jag vill se igen, pfft. Huvudsaken är att jag sov som en klubbad elefant inatt. Jag drömde något jag drömt många gånger under tiden jag var i ett förhållande. Jag drömde alltså drömmen och vad som hände när jag vaknade. Asså, jag drömde det som hänt förr. När jag vaknade hade jag ont i ögonen, kudden var jätte blöt och ansiktet var helt så som det brukar bli när man gråtit mycket och inte torkat bort tårarna. Tårarna fortsatte att komma när jag vaknade också. Jag kommer ihåg känslan så väl.
Iallafall så hade ställt larmet på halv 12 men vaknade nån sekund innan det slutade.
weheartit.com

AHAHAHA.

Asså, jag dog.
This made me laught my ass off!

När ska det ta slut?

Heelååh. Det blev så att pappa fick hämta mig hos mamma igen. Mådde inte så bra, så ja. Iallafall så är jag sjukt irriterad på mig själv. Jag har känslor för någon, som jag vet inte känner detsamma. Som faktiskt inte ens bryr sig om mig, antar jag?
Jag vill inte känna såhär, fortfarande. Jag vill inte ha ett förhållande, jag vill verkligen inte. Tro det eller ej, men just nu tycker jag bara att det är skönt att vara fri.
Första gången jag känner och tycker så.
Jag vill bara få leva med att faktiskt kunna prata om hur snygg någon är, typ ja. Zayn. Få ha min Celeb. Crush. Men, det är ju aldrig fel när någon visar intresse, det är bara kul och kanske faller jag? Trots att det inte är nån snygg, lite mörkare, mörbrun hårig kille med vackra djupa bruna ögon. Det kan ju hända. ;)
Jag har lite halft tråkigt, ska stanna uppe typ hela natten, så det lär bli ganska mycket bloggande! :)
Love to be free. But need love. Hard times in life.
Btw, im still working with my twitter blog! :*

Tokiga Jag.

ALLTSÅ. Mitt hår, så JÄÄÄÄKLA less på det. uschuschusch. skabbskabbSKABB. Den fina färgen jag hade har typ försvunnit och blivit.. Sådär.. Det är ju meningen att jag ska få ut min riktiga hårfärg, men.. Får se vad jag gör med skiten! :D Jag passar nog ändå bäst i brunt hår.

Krångligt.

Haha åh, inte min dag idag. Har fotat 3 kaniner som ska bort, och dom ser precis likadana ut.. Så ska jag sitta och hålla reda på vem som är vem. Kuuuul. Får sitta och granska bilderna jätte noga för att inte säga fel.. Jobbigt jobbigt supermegaduperapflodhästelefant jobbigt! :(
Ha ha! Jag kom på vem som är vem, med hjälp av färgen, mohaha.
Hanen är helt klart sötast. Kolla bara på det feta facet! :D

Something I like.

Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag, så är lite avis på alla som sovit gott inatt.. Vaknade flera gånger alldeles kallsvettig.. Jag drömde både bra och dåliga saker. Det är inte helt okej iallafall. Sen vaknar jag när pappa går och duschar, typ strax över 7. Har svårt att somna om för det är så himla ljust ute och min svarta rullgardin är helt värdelös. Måste börja hänga för massa filtar nu också. Jobbigt.
Så det slutar med att jag här ena kudden för ansiktet så det inte är så ljust, haha..
Och då ringer mormor och väcker mig vad halv 9 kanske? Jobbigt det också. Fortfarande så var jag supertrött så ställde larmet på, haha 11. Fick jag sova så länge? Nejnej!
Jag flyger upp som en jag vet inte vad av en duns alldeles ovanför mig. Hallå, det är ingen hemma förutom jag? Det fick mig att vela gå upp iallafall så det gjorde jag. Så klockan halv 10 var jag upppe. Tidigaste på hela lovet. Vilket va ganska mysigt ändå.
Så jag gjorde lite sånhär god perfekt mysig dryck. Mmmh. Det + lite Disney Channel! Finns nog inget bättre än barnprogram. :D
Nu ska jag gå ner till djuren, kolla kön och fota massa. Snart leveransklara ju, höhö. Sen duscha & packa! Skriver senare! :D

Simple as that.

Yaaoow! Eftersom jag aldrig blir nöjd med någon jävla header så tar jag en fin, stilren design som jag alltid tyckt om. Då slipper jag massa krångel med nån fkn header. Ni som föjt bloggen ett tag kanske kommer ihåg att jag hade denna ett tag i början? :) Iallafall, jag gillar den. Kände för att ha en stilren, lite halft tråkig kanske. Aja. :D
Förövrigt så saknar jag min piercing.. Väldigt mycket. Men ah.. Det har ju inte ens gått en dag än. :(
Nu är jag klar med all text/låtskrivande! :D Kan texterna, vem som sjunger (kan utantill och hör på rösterna) och allt. Det är bara några av meoldierna som inte sitter riktigt, men snart så! På Måndag sitter allt som att klä på sig! ;) rligt talat så har jag inte lyssnat på någon annan musik sedan.. (förutom på festen) Sen i fredags. Alltså en vecka, bara One Direction.
I förrgår så stog jag nere i hallen och kollade mig i spegeln och pappa kommer dit. (vi skulle åka iväg)
Jag: Mitt hår har blivit längre sedan jag började lyssna på One Direction..
Pappa: Öööh, jaha?
Jag: JA, men jag tror One Direction får mitt hår att växa fortare!! :o :D
Pappa: ... *Ger mig en konstig blick, som om jag borde läggas in på psyket*
Jag: *Fortsätter hålla på med mitt hår och tänker på gruppen som får mitt hår att växa med deras magiska röster*
Ja, saken är ju den.. Att jag faktiskt va seriöst också. Nu i efterhand tvivlar jag lite, men tanken finns fortfarande. Haha. Galen? Naah, skulle inte tro det va.
För er som undrar varför jag inte gör *glömt vad det heter* såhär, skilje grej i texterna? Fattar ni vad jag menar? Ah anyways. DET FAKKING GÅR INTE! Jag gör, men texten faller ihop ändå. Tycker det är asfult med linjer som jag gjorde förut, därför får ni leva med att ALLA mina texter sitter ihop såhär. Hihi.
Nu ska jag gå och sova, puss godnatt, eller god morgon? :)
Oh, by the way, Im going to get a blog on tumblr.com, just for fun and for my big love/passion for the UK One Direction, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan & Harry Styles. You know? I've got a few readers on this blog who don't get a fuck about what im writing. And we're all Directioners.
Im so sorry for my bad english, but Im just so freaking tierd. So, good Night babes!

Feeling good. Feeling better.

Som jag skrev imorse så är min fot fortfarande svullen, dock gör den inte ont längre och jag kan gå på den, men sjukt obehagligt. Idag fick jag även en piercing till läppen av Johanna. Dock så har läppen blivit infekterad och nu låter jag det läka igen.. Kommer troligen göra om det när det ser bra ut oså, dock inte på samma studio. Lite synd, för mamma/pappa har ju beställt en piercing till mig också.
Så, det suger juu. Men som sagt, jag kommer troligen att göra ett nytt. Saknar den redan.. Det var min bästa vän! :(
Haha nejdå. Men det känns tomt.
Men med min bultande och svullna lite halft blodiga läpp så fick jag glass så jag kan kyla, istället för att sitta med ett isblock och få hela läppen att domna bort.. Skulle ju se ut som ett litet missfoster ju! :D
Tack så himla mycket Johanna! ♥


Kan ju tillägga att det känns jävligt skönt för läppen! Det är nog mest därför jag njuter, men.. Det är ju trots allt den bästa glassen, ever.

Okay, this is so wierd..

Igår så va det ju snubben som hade liknande stil, hår, piercing osv. som Zayn.
IDAG är det ännu mer skrämmande! This dude, ser nästan precis ut som honom, fint leende, håret, ögonen, och kroppen.. Oh that body.. Okej, ja ni fattar! jag tog fel på en bild förut också, nu är det så himla tokpinsamt, dock är jag inte den enda Zaynern som gjort det. (tack o lov) Men nu ser jag verkligen skillnaden, men likheten är verkligen skrämmande!
Så, nu finns det en Zayn åt alla tjejer & en "Zayn" åt alla killar! :D Det är ju ändå ganska bra, haha.
Zayn Malik?


Richard Ayala?

Na na na...

Heey. Idag är det lite vårväder, äntligen. Efter att bara ha haft massa regn och snö. Så är typ all snö borta från gården, Woho! Dock har jag jätte ont i foten och den är svullen? Vettefan vad jag gjort.. Så jag kan inte gå utoch fira heller! :(
Barnen sov här inatt, jag blev jätte chockad för jag visste inget igår och dom förstörde mina planer, men aja. Tar dom ikväll, troligen. Beror på om jag ska till härnösand eller inte imorgon & hur tidigt mormor och moster kommer och hämtar mig. Planen är då att jag ska fixa den jäkla headern. Men får väl se hur det blir.. Måste skriva ner alla lyrics som jag har kvar idag, och det är 11 stycken.. Så det tar väl runt fem och en halv timme sammanlagt.. Kanske mindre, kanske mer. Bäst att börja nu då..
weheartit
åh nu vill jag ha kakor..

Babe har en tvilling?..

VAS HAPPINEN?!?!?! Håret, öronpercingen, kläderna.. ALLT. Dock gjorde jag ju inte som dom andra och trodde att det va Zayn först, så lika är dom inte. Men han ser ut som Zayn & sjunger som Louis, det är alltså en bra sak. Haha och Pikachu, ahaha. Nej, men det borde vara hans storebror eller så, för *finner inga ord*. Zayn måste ljuga när han säger att han bara har tre systrar..
I still prefer the boys, always.♥

Cutest thing, EVER.

Under the lights tonight. You turned around.

Yähääjj! Idag är jag vaken tidigare iallafall, med en kopp mysig varm chocklad, mhhm.
Ha en bra tisdag! (:

Dödstrött chey.

Muhuhu. Efter att ha suttit och skreve ner massa låttexter och inte äte eller druckit nått så är jag dödstrött och nästa destination för mig är sängen. Har man lovat syrran och sig själv att man ska kunna ALLA 1D låtar utan att kolla på texten så har man lovat. Då får man lida lite.. Dock lär man sig dom, för dom sätter sig på hjärnan som ett virus.
Haha, det va som idag när jag sminkade mig och lyssnade på musik. "Undra vad den låten hette där dom sjunger så.." hm.. Refrängen kommer. "Jahaaaa, det va denhär.." Då hade jag lyssnat på halva låten, man blir helt skadad i hjärnan av låtarna för alla faller ihop till en enda stor röra. Fast såklart på ett väldigt mycket knasigt mega tokigt sätt såklart! :D Haha, nej godnatt!:*♥
Försöker se lika söt ut som Z när han gör lipbit, men haha jag lyckas inte.

Idag märkte jag också att mitt hår har blivit ganska långt, påriktigt. Jämfört med när jag klippte det i December.. Luggen har blivit så lång och jämn att jag kan ha mittbena utan att behöva massa hårspray. Yäy!

Perfection On Mah Walls.

Thats Vas happinen!
Fick en tdning av världens bästa pappa idag, med min abslouta favoritbild på världens finaste.
Tack♥

favoritväggen. ♥

Såklart, väggen som funnits ett tag. ♥ Världens finaste 6 grabbar!

Real Life Temple Run

Heey! Vill ni veta en sak? jag blev inte helt riktigt nöjd med denna header heller, så den görs om senare idag. Tyvärr så tror jag det kommer bli mer.. Ja.
Anyways, gick väl och la mig vid 4(?) och vaknade.. Halv ett? Typ. Så jag har inte hunnit gjort så mycket idag, förutom att rengöra åt kaniner, ge dom mat osv. Sen har jag bara suttit plankad framför datorn, ville ju inte missa dagens 1D grej ju, #ZouisTempleRun! (zayn&louis) Gotta love twitter! Vet inte hur jag skulle överleva utan det nu? :'o Haha.
Jag är fucking hungrig, har inte äte nått men väntar tills pappa kommer hem. Blir gomat idag! :D
en arkiv bild på Puccs.

Up All Night.

Funderar seriöst på att dygna inatt, är inte alls trött, lyssnar på 1D, och är sjuukt sugen på att verkligen fixa klart bloggen. Det blir så mycket roligare att blogga om jag gillar hur den ser ut, vilket jag inte gör just nu. Då blir det liksom trist, nej usch. :)
Så, nu tar jag tag i det! Tro om papi blir förvånad när han kommer hem inatt? Det är ändå bara tisdag imorgon och jag lär ändå vakna förjävla tidigt. Har även lite saker att ta hand om, personligen. Så, ja jag är inte precis rastlös. Lite cola och vatten, Im up! :D

I want, I want, I want, but that's crazy.

Hejsan Hoppala! Sov riktigt länge och gott idag, riiiktigt. Vaknade vid 11, kollade lite på Filmen om Nalle PuhDinsey Channel haha. Jag är som ett litet barn.
Sen kom mami och hämtade barnen och jag fick ett påskägg med lite godis. Chocklaaaad♥
Åh for en sväng till mormor, hon proppa in mig massa bullar & kakor. Det tackar ju inte jag nej till heller? :D Jordgubbar fick jag också, så det ska jag mumsa på sen. Pappa får inga! :D
Ja, jag är på ovanligt bra humör idag och jag BER OM URSÄKT för att jag inte är så speciellt duktig på att blogga längre, men om jag ska vara ärlig så håller jag mest till på..
Twitter.

HAHAHA. Jag dog! kass humor.com

Godnatt.

Skönt med lov asså, det är verkligen döskönt! Hoppas på en liten sovmorgon, annars brukar jag vakna vid halv 9 av mig själv.. Något irriterande, ehe.
Men nu ska jag lägga mig och sova och med fem av världens bästa killar i lurarna. Deras texter och själva tanken på One Direction får mig att glömma alla äckliga känslor och problem. Lite knasga ja, men så är det. Lika bra att jag får må bra och jag ska låta dom få veta det också. Twitter ♥
Ser ni vad som står på handleden? Ni kan ju bara gissa. En ledtråd, världens vackraste kille med världens finaste röst. Nu vet ni. ♥
Haha jag ser läskig ut.. Godnatt. Nu lovar jag att skärpa mig med bloggningen, göra den bättre. Som förr. Puss! x

Insp.

Heej. Jag har bestämt mig för att sluta skriva så himla mycket om Zayn nu, det har blivit för mycket. Det tycker nog ni också, så nej! Inge mer massa Zayniie.
Nu ska jag och Savanna kolla på det nya avsnittet från iCarly på Nickelodeon när 1D är med. Vi stannade ju uppe till 2 inatt för att kunna se det då det sändes för första gången, men det gick inte att se? Så, nu ska vi kolla. Äntligen som vi väntat! :D
Tror jag ska göra en sån bok, haha. Behövligt. ;)

Who's Zayns future wife?

Mhm, suck on that bitches.

Håller koll på vad jag har!

AHAHA. Jag håller koll på vilka av låtarna jag har i mobilen, dvs. Typ alla dom sjunger.
I've got the One Direction Infection and Zayn says' there is no cure.. Well, if Zayn leavs the band, I'd stop love 'em. It's just that Simple for me. :)


man mår som man förtjänar

Haha ååh, hej. Mår bra idag jag, eller inte så värst bra. Bättre nu än imorse iallafall! Min käke fastna och det gör lite ont och ont i handen har jag också.. Inte bra att vara kort och hoppa upp på en scen! :)
Iallafall så hade jag väldans kul och riktigt mysigt, haha ;) Uppmärksamhet jag inte är van vid, blickar som får hjärtat att smälta osv. Ganska bra för det "ego" jag ska bygga upp.

Parte-y timee

Taggad till hundra, nu snart bär det av mot Mathilda! :*
Lite ego, I know. Duckface power.

Save you tonight

Nu går jag och fixar mig inför kvällen, puss!:*

Vad gör jag vaken nu?!

Godmorgon! Vaknade tidigare än väntat idag, kvart i 8. På en jävla lovdag! Det är ljust ute och jag är superpigg.
Lite surt ju.. Men aja, har ändå massa att göra idag innan 5! Vid 5 så drar jag till Mathilda där det blir middag och sen kör vi på! Jag känner på mig att det kommer bli awesome. Får väl se när jag kommer hem, att ha vaknat tidig = bli trött tidigt. Brukar faktiskt bli trött ändå, hur kul juag än har.. Jobbigt läge dvs.
Nej, nu ska jag kliva upp, ska ut och springa om det är bra väder, äta frulle, välja ut kläder, prova olika sminkingar. Vill ju inte ha vardaglig sminkning som jag brukar, så jag får söka lite på internet. :) Har ni nått tips på fin sminkning, kommentera gärna då! :) Temat är black & white.
Såå, nu har jag laddat upp med 1D på mobilen, upp och göra nytta nu!
Ja justde.. Igår lämnade lille Ior oss. RIP♥

Jag har märkt att många av dom som läser min blogg gillar 1D, så varför inte bara ta fram den älskvärda sidan i mig & bara länka till min alldeles egna 1D/Zayn Malik blogg? :) zayner.blogg.se .
Ja jag är kär.

Vill ha, ska ha. Annars dör jag.

HALÅÅJH. Glad påsk, visst är det de man säger nu? Ja, såklart. Älskar denna högtid, även fast jag ska hålla min borta från godis och massa så kommer jag äta det ändå, + annat gott. Typ broccoli. Det kan jag få i påskägg, MASSA broccoli! Eller Trésor flingor? :D Haha neeej. Usch. Inget ätbart tack.
Vad jag vill ha finns inte att köpa, eller jo. Beställa, har skapat den själv. Ibland tar kärleken över? :)
Får jag inte den kommer jag ta självmord :)
(Mamma & pappa, ni kan ju höra av er så berättar jag priset! ;) )
Haha.. Asså, ah.
För er som inte vet om det så är som sagt Zayn född 93, som jag. Så, ja "On earth since 1993" passar in + hans namn! :D
Okej, jag börjar skrämma mig själv..♥

Ehehehehe.

VAS HAPPINEN?! Jag orkar inte blogga idag, har inget att skriva alls. Sååå. Hörs senare eller imorgon! :*
Halft gammal bild, nyduschad oså. Puss! Peace (y)♥

WMYB.

Ja, nu mår jag bättre än idag.. Har typ avreagerat mig lite, både på bloggen, pennan, sjungit och sprungit, haha.. Åh äte har jag gjort också.. Faast, det är ju inget ovanligt precis? ;)
Snart är det bb sen sova. Har en planerad dejt med Zayn typ, jag tror han skulle sjunga för mig? Det var vad han sa sist jag dagdrömde men blev avbruten. Så, jag hoppas han håller vad han sa. Haha. Jag är en sjuk jävel! :D
Nej, jag är inte alls besatt av nån brittisk pojkbandspojke som är typ nästan 2 månader äldre än mig och som är väldigt söt när han sover.. Haha ååh, som sagt, jag är en sjuk liten jävel och this is the love of my life. Mentalt är han min och vi ska gifta oss snart, så "den riktiga världen" och framtida "flickvänner", gtfo, hes mine. :D
Okej jag erkänner.. Liiiiiiiiiiiiiiiite bara liiiiiiite.. Nä.
Och nej, jag gillar honom inte bara för att han är känd och är med i 1D, faktum är att jag bara gillar 1D för Zayn och hade han bott i kramfors som en helt vanlig person, hade jag defititivt varit stört förälskad i honom. Ögonen, läpparna, håret.. *hej jag är död*.






underbar, underbar och ännu mer underbar. Mina största kärlekar i livet måste vara, kameran, Zayn, Taylor, kakor & muffins. Thats it. Love of my life. ♥
Nu får ni faktiskt räkna med att se bilder på snyggingen lite då och då, höra om mina dagdrömmar osv. För han är en del av mig och jag bloggar om mig och mitt liv, right? :)

Zayn: do you want to-
Me: yes
Alarm Clock: lol no
Zayn: do you want to-
Me: yes
Alarm Clock: lol no.
Happens every day..

Uschuschusch.

Heey. Dagen i all allmänhet har varit fucked up, dagen började bra men fortsatte som ett krashat tåg. Det blev en rätt jobbig tid i skolan, mådde apa. Tur att Mathilda fick mig le & skratta, haha. :)
Nu har jag tänkt, mycket. Det är svårare och jobbgigare än vad jag tänkt. Det är snart ett år sedan det tog slut och mitt liv föll i små glasbitar. Det blev bara jobbigare och jobbigare med tiden, jag har släppt det. Tycker jag? Men varför bryter man ihop i en buss när man ser dom gå hand i hand? It's sick. Jag hatar dom för att dom får mig att känna mig så svag, fast jag vet att dom inte är värd det och att jag är starkare än så.
Men nu har jag kommit fram till den tid då något måste göras, förändringar har jag gjort, men nu är det bara skolan som är problemet. Just att faktiskt vara på väg till skolan, gå inne i stan, gå inne i skolan, gå utanför skolan. Att bara befinna mig inne i stan gör mig rädd och nervös. Så ska det inte vara. Eller?
Så nu ska jag vända på pannkakan och få en rejäl ändring med skolan. Måste ju gå i skola, right? Byta skola tog en jävla lång tid. Sååå.. Vad finns det för alternativ?..
weheartit.com
Bilderna kanske säger mer än texten.
Haha, förlåt för värsta tråkinlägget, men det behövs ibland!

I knew it!

Kollade ju som sagt på KCA (Kids Choice Awards) på Nickelodeon.
Världens bästa, hetaste och snyggaste skådis fick pris för Årets Buttkicker, han förtjänar det! ♥

Give me summer, now.

Oh, hello! Idag kan man ju säga att jag mår suuuper, typ. Jag mår bra iallafall ;)
Idag är det ju KCA, eller ja. Idag sänds det svensktv.
Det ska jag se, babe & andra babe är ju där! Haha ni vet vem/vilka vavava? jag berättar det ändå, Zayn & Taylor såklart. Eller ja, jag vet att Zayn & One Direction ska vara där, men har hört att Tay ska det också, så då måste jag ju kolla? :)
Dagens diss är vinter, snö osvosv. För nu är jag redigt less på äcklig snö och vill ha sol, strand, grönt gräs med massa fina blommor, studsmatta, ohala vägar och barbent till ett varmt och soligt väder!

Första April

Nu är jag äntligen hemma efter en dag i sundsvall bland massa handbollstränare, fantaster & spelare.
Haha är helt förvånad över att jag faktiskt stog och skrev NEJ & JAA!! Klappade händerna & blev pissed off på domarn sista matchen. Pappa bara kolla på mig och nästan skratta? :(
Det blev middag på donken och fyfan vad less jag är på sån mat nu!
Justja, idag är det ju första April! Har varken blivit lurad eller lurat själv.
Eller ja, pappa försökte. "Titta, renar!" Men ja.. Älskar han ändå, haha.
Har ni lurats eller blivit lurade idag? :)


RSS 2.0